пилешко месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСватбен пилаф
Това ястие произхожда от Югоизточна Турция и обикновено се поднася на сватби. То символизира съвместното изграждане на нов дом. Приготвянето му изисква време и се осланя на изграждани през вековете к...
РецептиПилешки сатай шишчета по малайзийски
Добрите шишчета сатай трябва да са вкусни дори и без сос. Мариновайте пилешкото по-дълго време и го овкусете добре. След това изпечете шишчета и поднесете с пикантен сос с фъстъци.
РецептиПилешки шишчета с пита и дзадзики
Тази рецепта изисква предварителна подготовка, за да можете да се насладите на съчетанието на вкусовете. Домашно приготвен хляб пита, мариновано пилешко месо и салата Дзадзики.
РецептиСувлаки с пиле и лимон
Тези шишчета по гръцки се приготвят с пилешко месо, мариновано в зехтин, лимонов сок, чесън, риган и кимион. Маринатата овкусява месото идеално и го прави по-крехко. Поднесете изпечените шишчета топли...
РецептиПилешки шишчета със салата по тайландски
В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...
РецептиПържен ориз по китайски
1. Накиснете сушените гъби в 2 ч.ч. гореща вода за 20 минути. След това отстранете пънчетата им и нарежете шапките на 1/2 см-ови парченца. 2. Нарежете пресния лук на кръгчета, а моркова на малки кубч...
РецептиПаеля с пиле и скариди
Паелята е чудесно ястие, съчетаващо морска храна с месо - в случая то е представено от пилешко филе и пикантна наденица чоризо. Оризът е обединяващото звено, а щипката шафран издига вкуса на друго ни...
РецептиПилешки „пуканки“ с млечен сос
Това е рецепта за много бързи пилешки хапки, приготвени в уред за готвене с горещ въздух. Късчетата месо се овкусяват с подправки и се овалват в пресни хлебни трохи и пармезан.