• Сватбен пилафРецепти
    Сватбен пилаф

    Това ястие произхожда от Югоизточна Турция и обикновено се поднася на сватби. То символизира съвместното изграждане на нов дом.  Приготвянето му изисква време и се осланя на изграждани през вековете к...

  • Пилешки сатай шишчета по малайзийскиРецепти
    Пилешки сатай шишчета по малайзийски

    Добрите шишчета сатай трябва да са вкусни дори и без сос. Мариновайте пилешкото по-дълго време и го овкусете добре. След това изпечете шишчета и поднесете с пикантен сос с фъстъци.

  • Пилешки шишчета с пита и дзадзикиРецепти
    Пилешки шишчета с пита и дзадзики

    Тази рецепта изисква предварителна подготовка, за да можете да се насладите на съчетанието на вкусовете. Домашно приготвен хляб пита, мариновано пилешко месо и салата Дзадзики.

  • Сувлаки с пиле и лимонРецепти
    Сувлаки с пиле и лимон

    Тези шишчета по гръцки се приготвят с пилешко месо, мариновано в зехтин, лимонов сок, чесън, риган и кимион. Маринатата овкусява месото идеално и го прави по-крехко. Поднесете изпечените шишчета топли...

  • Пилешки шишчета със салата по тайландскиРецепти
    Пилешки шишчета със салата по тайландски

    В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...

  • Пържен ориз по китайскиРецепти
    Пържен ориз по китайски

    1. Накиснете сушените гъби в 2 ч.ч. гореща вода за 20 минути. След това отстранете пънчетата им и нарежете шапките на 1/2 см-ови парченца. 2. Нарежете пресния лук на кръгчета, а моркова на малки кубч...

  • Паеля с пиле и скаридиРецепти
    Паеля с пиле и скариди

    Паелята е чудесно ястие, съчетаващо морска храна с  месо - в случая то е представено от пилешко филе и пикантна наденица чоризо. Оризът е обединяващото звено, а щипката шафран издига вкуса на друго ни...

  • Пилешки „пуканки“ с млечен сосРецепти
    Пилешки „пуканки“ с млечен сос

    Това е рецепта за много бързи пилешки хапки, приготвени в уред за готвене с горещ въздух. Късчетата месо се овкусяват с подправки и се овалват в пресни хлебни трохи и пармезан.