• Пиле лютикаРецепти
    Пиле лютика

    1. Наситнете лука и чесъна. Нарежете месото на кубчета, поръсете със сол, пипер меланж и брашно и запържете в загрято масло до полуготовност. 2. Извадете от съда и запържете лука и чесъна. 3. Когато...

  • Пържен китайски оризРецепти
    Пържен китайски ориз

    1. Накиснете сушените гъби в 2 ч.ч. гореща вода за 20 минути. 2. Нарежете предварително зеленчуците, бамбука, пилешкото месо, воденичките и скаридите на еднакви дребни кубчета. Пригответе граха. Разб...

  • Сандвич с хрупкаво пилешкоРецепти
    Сандвич с хрупкаво пилешко

    Пилешкото месо за тези сандвичи първо се маринова със сухи подправки, а след това се панира и пържи. Питките за бургер се запичат и се пълнят с месо, салата колсло и майонезен сос. Има и идея за допъл...

  • Пиле "Кунг Пао"Рецепти
    Пиле "Кунг Пао"

    Това е ястие в азиатски стил. Приготвя се бързо и съчетава изпържени за кратко време зеленчуци, предварително мариновано пилешко месо и варен ориз.

  • Пилешка шауарма с питки и салата от маринован лукРецепти
    Пилешка шауарма с питки и салата от маринован лук

    Тази рецепта представя истинско пиршество от вкусове от близкоизточната кухня. Пилешкото месо се маринова в кисело мляко с чеснова паста тум преди да се наниже на шишчетата заедно с лук и люти чушки....

  • Пилешко филе със запечени картофи и барбекю сосРецепти
    Пилешко филе със запечени картофи и барбекю сос

    1. За саламурата смесете 2 л вода с кленовия сироп, морската сол, захарта, виното, листенцата мащерка и дафиновите листа. Разбъркайте добре, за да се разтворят солта и захарта. 2. Разфасовайте пилето...

  • Салата с пиле, бекон и авокадоРецепти
    Салата с пиле, бекон и авокадо

    1. В голяма купа сипете киселото мляко, горчицата, захарта, оцета и лимоновия сок. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре. Добавете нарязаните на ситно листа естрагон и тънки стръкчета пре...

  • Пилешко филе със сос Гастрик и пюре от грахРецепти
    Пилешко филе със сос Гастрик и пюре от грах

    1. Отделете филетата заедно с кожата, а останалото пиле запазете за друго ястие. 2. За соса в касерола загрейте маслото и в него сотирайте наситнения лук шалот. Прибавете меда и гответе около 5 минут...