• Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайскиРецепти
    Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайски

    В сместа за тези големи кюфтета се добавят водни кестени. Кюфтетата първо се пържат, а след това се задушават на слаб огън в соев сос. Сервират се върху варен бок чой.

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Рулца със свинско чар сиуРецепти
    Рулца със свинско чар сиу

    Пълнежът на тези рулца  от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...

  • Сандвич с кюфтенца в доматен сос и пушена моцарелаРецепти
    Сандвич с кюфтенца в доматен сос и пушена моцарела

    Най-добре е тези сандвичи да бъдат приготвени в някой топъл ден, на барбекю. Но съвсем лесно е да бъде приготвен и в домашни условия. Каймата за кюфтенцата се омесва, след това те се изпичат, приготвя...

  • Пилешка супа с кнедли и кюфтенцаРецепти
    Пилешка супа с кнедли и кюфтенца

    1. Поставете цялото пиле в голяма тенджера и го залейте с 4 литра студена вода. Щом водата заври, извадете пилето и го измийте под течаща студена вода. Изхвърлете водата от варенето и измийте тенджера...

  • Букатини с кюфтенцаРецепти
    Букатини с кюфтенца

    Това е една от онези прости  рецепти, в резултат на които се получава вкусно и засищащо ястие.  Кюфтенцата от свинска кайма се пържат, а след това се добавят към доматения сос, приготвен от пресни дом...

  • Шведски кюфтенца в сметанов сосРецепти
    Шведски кюфтенца в сметанов сос

    Това е рецепта за класически шведски кюфтенца. Кюфтенцата първо се задушават във фурната, след това се изпържват за кратко в масло, а накрая се добавят в сметановия сос. Поднасят се с пухкаво картофен...

  • Плънка от свинско, кайсии и шам-фъстъкРецепти
    Плънка от свинско, кайсии и шам-фъстък

    Тази плънка от свинска кайма, наденици, сушени кайсии и ядки се оформя на руло и може да се поднесе като гарнитура към месото на коледната трапеза.