• Бун ча от ХанойРецепти
    Бун ча от Ханой

    Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.

  • Кюфтета фрикасеРецепти
    Кюфтета фрикасе

    Кюфтенцата се приготвят от свинска кайма с лук и подправки. Сле като се запържат, се готвят в сос от задушени зеленчуци и пилешки бульон. Накрая сосът се застройва с кисело мляко и жълтъци. Една лека...

  • Руло "Стефани"Рецепти
    Руло "Стефани"

    Ако все още не сте пробвали да приготвите руло "Стефани", тази класическа рецепта ще ви помогне.

  • Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайскиРецепти
    Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайски

    В сместа за тези големи кюфтета се добавят водни кестени. Кюфтетата първо се пържат, а след това се задушават на слаб огън в соев сос. Сервират се върху варен бок чой.

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Рулца със свинско чар сиуРецепти
    Рулца със свинско чар сиу

    Пълнежът на тези рулца  от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...

  • Сандвич с кюфтенца в доматен сос и пушена моцарелаРецепти
    Сандвич с кюфтенца в доматен сос и пушена моцарела

    Най-добре е тези сандвичи да бъдат приготвени в някой топъл ден, на барбекю. Но съвсем лесно е да бъде приготвен и в домашни условия. Каймата за кюфтенцата се омесва, след това те се изпичат, приготвя...

  • Пилешка супа с кнедли и кюфтенцаРецепти
    Пилешка супа с кнедли и кюфтенца

    1. Поставете цялото пиле в голяма тенджера и го залейте с 4 литра студена вода. Щом водата заври, извадете пилето и го измийте под течаща студена вода. Изхвърлете водата от варенето и измийте тенджера...