круши
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКрамбъл с круши и сливи
Насладете се на тази лесна рецепта за десерт! Предварително задушените плодове в порто се покриват с маслени трохи с овесени ядки и орехи. Сладкишът се запича до златисто и се поднася с топка сладолед...
РецептиПоширани круши с мус от пармезан
Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.
РецептиБърз пай с ябълки и круши
С помощта на готово бутер тесто, ще приготвите този пай много бързо. Печенето отнема повече време от приготвянето. Имайте търпение да изстине, преди да го опитате!
РецептиТарт Татен с гриловани круши
Печените на скара круши придават уникален вкус на този класически френски десерт.
РецептиТарталети от точени кори с круши
Основата за тези тарталети е от точени кори, намазани с масло и изпечени предварително. За пълнеж се приготвя пудинг с ванилия, върху който се добавят задушените в масло круши.
РецептиГалет с круши и боровинки
Този галет е бърз и лесен за приготвяне, но в същото време достатъчно специален, за да бъде поднесен като десерт на вечеря с гости. Може да използвате и праскови или кайсии от компот. Ако използвате п...
РецептиПоширани круши с крамбъл и карамелен сос
Крушите се разрязват на две и се пошират в ябълков сок. След това се пълнят с марципан и крамбъл и се запичат. Накрая се заливат с карамелен сос. Неустоимо, нали?
РецептиСуфле от пармезан с поширани круши
Това е рецепта за солено суфле с пармезан. Въздушната и нежна текстура на суфлето се съчетава идеално с наситения сладък вкус на пошираните във вино круши.