масло
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКарамелено-шоколадов сладкиш
Този карамелено-шоколадов сладкиш, поднесен на отделни правоъгълни парчета, се състои от хрупкава основа с кокосови стърготини, пълнеж от шоколадов ганаш и богата шоколадова глазура. Съдържа почти 400...
РецептиСлепени сладки с шоколадов ганаш
Тези бисквити могат да бъдат приготвени самостоятелно, без да се слепват, защото вкусът им е достатъчно богат - с масло и парченца шоколад. Но слепени с шоколадов ганаш се превръщат в изкусителен десе...
РецептиХляб роти с карибско къри от тиква и нахут
Тези хлебчета роти носят истински полъх от Карибите. Хлебчетата се приготвят за нула време и се изпичат на тиган, а след това се пълнят с пикантна и ароматна смес от нахут и задушена в кокосово мляко...
РецептиМаслени сладки с лимонов пълнеж
Тези нежни топящи се маслени бисквити, слепени с лек лимонов крем, са идеалната компания към чаша кафе.
РецептиДатски маслени гевреци
Тези известни датски маслени гевреци са с формата на бретцели, но са с пълнеж от захар и канела. За приготвянето на тестото, обаче, ще трябва да си отделите 1 ден.
РецептиПлодов тарт със скир
Основата на този лек и освежаващ тарт е от бишкоти и масло, а пълнежът му представлява мус от скир и сметана. Украсете тарта с изобилие от летни плодове!
РецептиРибни кексчета
Тези солени кексчета във формата на рибки наистина са като картини! Може да приготвите бутер тестото сами, което ще ви отнеме доста време, но може да използвате и готово тесто.
РецептиЛесен щрудел с череши
Щруделът е традиционен австрийски сладкиш. Пълнежът на този е от череши, но към тях се добавят и запържени в масло хлебни трохи. Поръсете още топлия щрудел с пудра захар и канела и нарежете на дебели...