масло
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБирияни с шафран и скариди
Бирияни е ястие с ориз и месо или зеленчуци от индийската кухня. Оризът и скаридите в тази рецепта се приготвят отделно, а накрая двата компонента се редят на слоеве и се запичат за кратко. Скаридите...
РецептиПай с месо
Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.
РецептиМногоетажна шифонена торта с горски плодове
Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.
РецептиТерин от сьомга и аспержи
Съчетанието от сьомга, аспержи, крем-сирене и масло е преди всичко много вкусно. Поднесено във формата на терин, това предястие или основно е наистина ефектно.
РецептиШоколадов сладкиш с глазура
Това е един лесен, но много шоколадов сладкиш. Глазурата на сладкиша също е шоколадова. За моментите, в които наистина много се нуждаете от нещо шоколадово.
РецептиРизото с пъдпъдък
Това е рецепта за кремообразно бяло ризото, обогатено с пармезан и пушена скаморца. А пошираният в зехтин пъдпъдък допълва вкуса на ориза.
РецептиСолени еклерчета с мус от мортадела и рикота
Тези пухкави еклерчета са идеалната солена хапка. Пареното тесто се съчетава идеално с гладкия мус от мортадела и рикота.
РецептиЩрудел и щрукли с боровинки
В тази рецепта за щрудел Примож приготвя тестото, след това го разточва върху покривка, разпределя пълнежа и го навива на руло. За щруклите пък рулото се нарязва на филийки и се варят във вряща вода....