масло
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСладолед с дафинов лист, нектарини и крамбъл
Сладоледът е с дафинов лист, запечените маслени трохи са овкусени с мащерка, а запечените на грил нектарини са с привкус на розмарин. Свежо, сладко и плодово!
РецептиДиви гъби с яйца и дресинг от девесил
Ако разполагате с микс от пресни диви гъби, насладете им се в един импровизиран обяд - с яйца и дресинг от пресен девесил, чесън и зехтин.
РецептиДжинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана
Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.
РецептиРавиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!
РецептиРизото с бира и наденица
Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.
РецептиТарт Татен с ябълки
Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.
РецептиТопла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейл
Тази салата се приготвя с даровете на есента и зимата, а дресингът за нея е вдъхновен от вкусовете на Близкия изток.
РецептиРизото ала путанеска с бурата
Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.