масло
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Печени праскови с портокалов сироп
Това е лек десерт, подходящ за приготвяне в сезона на сочните и добре узрели праскови. Печенето им във фурна или върху скара засилва вкуса им, а съчетани с портокалов сироп, стават наистана неустоими.
Рецепти Баня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
Рецепти Тарт с ванилов крем
Основата за този тарт е от бадемово брашно, масло и портокалова кора, а пълнежът е идеално гладък ванилов крем. Направете 1 голям тарт или няколко по-малки.
Рецепти Лепкав пудинг с фурми
Този популярен сладкиш е харесван навсякъде по света. бъдете щедри със соса!
Рецепти Джинджифилови палачинки с топъл компот от горски плодове
В тестото за тези палачинки има смес от коледни подправки и меласа. Идеални за закуска в коледната сутрин!
Рецепти Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...
Рецепти Тарт с джинджифил и кокос
Класически тарт със сладко от джинджифил, златен сироп и кокосови стърготини - истинско изкушение!
Рецепти Пълнено пиле с чоризо и манчего
Комбинацията от пилешко месо и пикантната наденица чоризо е класическа. Това пълнено пиле с чоризо и овче сирене Манчего се приготвя много бързо и лесно, само с няколко продукта. Идеално за вечеря в д...