• Шоколадови маслени бисквитиРецепти
    Шоколадови маслени бисквити

    Тези шоколадови правоъгълничета се приготвят от маслено-портокалово тесто. След като се изпекат и изстинат, се заливат с разтопен шоколад, а върху него, за разкош, се нанася златен прах.

  • Френски тарт с прасковиРецепти
    Френски тарт с праскови

    Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.

  • Шоколадово брауниРецепти
    Шоколадово брауни

    Това ще се превърне в любимото ви брауни - добре изпечено отвън и леко течно в средата. Супер вкусно е да се яде така, но може да му добавите и топинг по ваш избор. Едно предложение - поръсете с едрос...

  • Галет с круши и боровинкиРецепти
    Галет с круши и боровинки

    Този галет е бърз и лесен за приготвяне, но в същото време достатъчно специален, за да бъде поднесен като десерт на вечеря с гости. Може да използвате и праскови или кайсии от компот. Ако използвате п...

  • КедгъриРецепти
    Кедгъри

    Събудете се за една закуска с индийски привкус. В тази рецепта пушената риба се съчетава със сварени яйца, ориз и вкусовете на къри.

  • Шоколадов тарт със солРецепти
    Шоколадов тарт със сол

    Шоколадов тарт, поръсен със сол и с основа от карамелизирани бисквити - толкова лесно за приготвяне, но толкова вкусно!

  • Задушена сепия с червен ориз и сос АйолиРецепти
    Задушена сепия с червен ориз и сос Айоли

    Подобно на буябеса, и тази френска класика има много варианти за приготвяне. Най-добре купете почистени калмари. Поднесете със задушен червен ориз от Камарг.

  • Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"Рецепти
    Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"

    Плодовете се пошират цели в сироп с розмарин и портокалова кора. Сервират се полети със сироп и с домашно приготвени бисквити "Котешки езичета". А ако ви остане от сиропа, добавете го към чаша шампанс...