люти чушки
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Тайландска пилешка супа
Тази супа е пълна с вкусове! Приготвянето ѝ е добър начин да използвате останалото ви печено пиле, а може да използвате и бутчета вместо гърди.
Рецепти Агнешка плешка с хрупкави картофи
Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.
Рецепти Лакса от Северна Австралия
Лаксата е малайзийско ястие, но тази рецепта е вдъхновена от Северна Австралия и включва барамунди, тофу и някои растения.
Рецепти Яйца по мексикански с пико де гайо
"Хуевос ранчерос" представляват пържени яйца, сервирани със или върху царевична тортиля с пикантни домати и боб. Добавянето на пресни подправки към пържените яйца ги прави наистина много свежи.
Рецепти Тарт Татен с тиква, люти чушки, лешници и фета
Този тарт е сладко-солен вариант на класическия тарт Татен и е чудесен за вегетариански обяд. Пастата от турски люти чушки Урфа придава сладък, пушен вкус, който идеално си пасва с тиквата. Ако не от...
Рецепти Рибен сандвич с тамариндова майонеза
Този сандвич с риба е много типично ястие в Тринидад. Там хлябът е пържен, но за сандвича е подходящо всяко меко хлебче. Майонезата с тамариндова паста придава дълбочина на вкуса.
Рецепти Червени нудли със задушен рак
Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...
Рецепти Бун ча от Ханой
Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.