• Датски маслени геврециРецепти
    Датски маслени гевреци

    Тези известни датски маслени гевреци са с формата на бретцели, но са с пълнеж от захар и канела. За приготвянето на тестото, обаче, ще трябва да си отделите 1 ден.

  • Бухти с ванилов сосРецепти
    Бухти с ванилов сос

    Тези бухти представляват малки пухкави, сладки хлебчета, които са много популярни в Австрия. Идеални са за поднасяне към чай или кафе или като десерт. Просто и вкусно!

  • Пилешки шишчета с пита и дзадзикиРецепти
    Пилешки шишчета с пита и дзадзики

    Тази рецепта изисква предварителна подготовка, за да можете да се насладите на съчетанието на вкусовете. Домашно приготвен хляб пита, мариновано пилешко месо и салата Дзадзики.

  • Пица със спек и руколаРецепти
    Пица със спек и рукола

    Домашната пица наистина е неустоимо нещо. Пригответе сами тестото, гарнирайте с пресни съставки, изпечете в добре загрята фурна и консумирайте веднага.

  • Ньоко фрито с пушена скаморцаРецепти
    Ньоко фрито с пушена скаморца

    "Ньоко фрито" буквално означава пържено тесто. Това е рецепта за малки хрупкави пържени късчета тесто, гарнирани с пушена скаморца, прошуто кото и зелени маслини - идеалните хапки за чаша пенливо вино...

  • Безглутенова фокача с маслиниРецепти
    Безглутенова фокача с маслини

    Това е рецепта за хляб фокача с маслини. Освен брашно в тестото се добавят и намачкани варени картофи. Фокачата се поднася напълнена с моцарела и прошуто.

  • Пълнени питки с пилешко къриРецепти
    Пълнени питки с пилешко къри

    Тестото за тези пълнени питки се приготвя за 10 минути. Всяко парче тесто се пълни с пикантно пилешко къри и се увива в листо пандан. След като втасат, хлебчетата се пекат във фурна.

  • Лигурийски хлебчетаРецепти
    Лигурийски хлебчета

    Това е автентична рецепта за хлебчета от Лигурия. Приготвят се в специален уред, но ако не разполагате с такъв, ги изпечете в тиган. Сервират се пълнени с колбаси и сирена.