мая
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиАгнешки гирос
Тази рецепта за гирос в близкоизточен стил се използва останало печено агнешко месо и замразен картофен чипс, което значително съкращава приготвянето на ястието. Така ще имате време да направите сами...
РецептиРулца със сирене и пресни подправки
Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...
РецептиПица във френски стил - 2 вида
Омесете тесто за пица и направете два вида пица във френски стил - Тарт фламбе и Писаладиер. За топингите ще ви трябват много лук шалот, бекон, филенца аншоа и заквасена сметана.
РецептиБабка с шоколадов пълнеж
Бабка е полски сладкиш, кото се приготвя за Великден. Тестото е с мая и се преплита по специфичен начин. В тази рецепта пълнежът е обогатен с шоколад и фъстъчено масло.
РецептиДатски маслени гевреци
Тези известни датски маслени гевреци са с формата на бретцели, но са с пълнеж от захар и канела. За приготвянето на тестото, обаче, ще трябва да си отделите 1 ден.
РецептиБухти с ванилов сос
Тези бухти представляват малки пухкави, сладки хлебчета, които са много популярни в Австрия. Идеални са за поднасяне към чай или кафе или като десерт. Просто и вкусно!
РецептиПилешки шишчета с пита и дзадзики
Тази рецепта изисква предварителна подготовка, за да можете да се насладите на съчетанието на вкусовете. Домашно приготвен хляб пита, мариновано пилешко месо и салата Дзадзики.
РецептиПица със спек и рукола
Домашната пица наистина е неустоимо нещо. Пригответе сами тестото, гарнирайте с пресни съставки, изпечете в добре загрята фурна и консумирайте веднага.