• Хрупкав лаврак с ориз и шафранРецепти
    Хрупкав лаврак с ориз и шафран

    Потопете се в море от кулинарно блаженство с тази рецепта – изкусителна риба със златиста, хрупкава кожа и нежна плът, която ще накара вкусовите ви рецептори да се наслади на симфония от вкусове.

  • Скорпид с диви билкиРецепти
    Скорпид с диви билки

    Филетата риба се пържат до хрупкавост в масло, а след това се съчетават с пресни, сезонни зеленолистни зеленчуци, като спанак, рукола и др. Дресингът е от олио с трюфели и винен оцет.

  • Риба на пара със соеви зърна и оризови нудлиРецепти
    Риба на пара със соеви зърна и оризови нудли

    Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...

  • Печена риба с хрупкава ментаРецепти
    Печена риба с хрупкава мента

    Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...

  • Тилапия на скара с лимонова треваРецепти
    Тилапия на скара с лимонова трева

    За приготвянето на това ястие от китайската кухня в стил "Дай" Люк Нгуен използва местна риба тилапия. Поднесете печената на скара риба със сварен на пара ориз и бира.

  • Рибно къри с кресон и лимонов кускусРецепти
    Рибно къри с кресон и лимонов кускус

    Най-подходяща за приготвянето на това рибно къри е тилапията - сладководна, евтина и лесна за приготвяне риба.

  • Исландски рибни крокетиРецепти
    Исландски рибни крокети

    Това е рецепта за рибни кюфтета по исландски. За приготвянето им се използва осолена треска, предварително накисната в студена вода за 24 часа. Кюфтетата се пържат в смес от олио и масло и се поднасят...

  • Асам лаксаРецепти
    Асам лакса

    Асам лакса е малайзийска рибена супа с прясна и сушена риба, стъклена юфка от боб мунг и много пресни зеленчуци. В ролята на основата на супата е пикантната паста от лук, чесън, галангал и люти чушки.