• Мариновани свински гърди на скара Чианг МайРецепти
    Мариновани свински гърди на скара Чианг Май

    Вдъхновен от нощните пазари в Чианг Май, Люк Нгуен приготвя тези свински гърди на скара с марината от корени от кориандър, семена кориандър и джинджифил. Поднасят се с тамариндов сос за топене.

  • Хрупкави свински гърди с билкови картофиРецепти
    Хрупкави свински гърди с билкови картофи

    За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...

  • Стир-фрай с бамбук и шункаРецепти
    Стир-фрай с бамбук и шунка

    Стир-фрай е бърз начин за приготвяне на храна. В китайската кухня това е основен начин на готвене. Тази рецепта за стир-фрай съчетава китайска сушена шунка и корени бамбук.

  • Печени свински гърди с магданозен сосРецепти
    Печени свински гърди с магданозен сос

    Едно просто ястие в скандинавски стил. Свинските гърди се изпичат във фурна, след което се поливат с бял сос с магданоз. Сервират се със цели сварени картофи.

  • Боб чорба със свински гърдиРецепти
    Боб чорба със свински гърди

    Накиснатият предварително боб се вари заедно с месото и зеленчуците. Добавя се запръжка от мас и пушен червен пипер. Класическа боб чорба!