• Варени пелмениРецепти
  Варени пелмени

  Пълнежът от свински гърди, оризово вино, чесън и джинджифил се ував в кори уонтон. Кнедлите първо се запържват в масло, а след това се задушават в бульона от месото. Невероятно балансирана и удовлетво...

 • Мариновани свински гърди на скара Чианг МайРецепти
  Мариновани свински гърди на скара Чианг Май

  Вдъхновен от нощните пазари в Чианг Май, Люк Нгуен приготвя тези свински гърди на скара с марината от корени от кориандър, семена кориандър и джинджифил. Поднасят се с тамариндов сос за топене.

 • Хрупкави свински гърди с билкови картофиРецепти
  Хрупкави свински гърди с билкови картофи

  За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...

 • Стир-фрай с бамбук и шункаРецепти
  Стир-фрай с бамбук и шунка

  Стир-фрай е бърз начин за приготвяне на храна. В китайската кухня това е основен начин на готвене. Тази рецепта за стир-фрай съчетава китайска сушена шунка и корени бамбук.

 • Печени свински гърди с магданозен сосРецепти
  Печени свински гърди с магданозен сос

  Едно просто ястие в скандинавски стил. Свинските гърди се изпичат във фурна, след което се поливат с бял сос с магданоз. Сервират се със цели сварени картофи.

 • Боб чорба със свински гърдиРецепти
  Боб чорба със свински гърди

  Накиснатият предварително боб се вари заедно с месото и зеленчуците. Добавя се запръжка от мас и пушен червен пипер. Класическа боб чорба!