• Китайски палачинки с патешкоРецепти
    Китайски палачинки с патешко

     Оризовите палачинки с патешко месо са класическо ястие от китайската кухня. Тайната на хрупкавото печено патешко е отделянето на достатъчно време за обработка на месото и бавното печене.

  • Опушено патешко с кейлРецепти
    Опушено патешко с кейл

    1. Счупете черупките на лешниците, като се стараете да не ги начупвате на много дребно и извадете ядките. 2. Черупките поставете в кутия за опушване и ги загрейте на силен огън за 2-3 минути. Върху т...

  • Патешки бутчета с паста мисоРецепти
    Патешки бутчета с паста мисо

    1. Измийте бутчетата и ги подсушете добре. Поставете дълбок дълбок съд с огнеупорни дръжки и капак върху котлона, на много ниска температура и поставете бутчетата в него. Запечатайте бутчетата от двет...

  • Патешко магре с портокалов сосРецепти
    Патешко магре с портокалов сос

    1. Извадете месото от хладилника 20 минути преди готвене. 2. Направете тънки прорези върху кожата на филето, овкусете със сол и пипер меланж от всички страни. 3. Сложете филето с кожата надолу в сту...

  • Патешки бутчета с кореноплодни и червено зелеРецепти
    Патешки бутчета с кореноплодни и червено зеле

    Патешките бутчета се пекат върху зеленчуци, овкусени със зехтин и мед. Зелето се задушава с лук и бекон и се поднася като гарнитура.

  • Патешки бутчета с кисело зелеРецепти
    Патешки бутчета с кисело зеле

    Това е рецепта за патешки бутчета, задушени с кисело зеле, на фурна. За повече сочност и вкус се добавят резени сланина и кубчета колбас. Едно традиционно зимно ястие!

  • Патешки бутчета с кадаиф, земна ябълка и морковРецепти
    Патешки бутчета с кадаиф, земна ябълка и морков

    Рецепта за хрупкави патешки бутчета с кадаиф, глазирани моркови и пюре от земна ябълка.1. Сложете патешките бутчета да се сварят в тенджера под налягане за 40 мин.2. Извадете ги и ги оставете да изсти...

  • Хрупкаво патешко с крутониРецепти
    Хрупкаво патешко с крутони

    1. Поръсете патешките гърди със сол, черен пипер и смес от пет подправки от двете страни. Поръсете и със сушена или прясна мащерка. Направете диагонални, повърхностни разрези по кожата на месото, през...