• Ризото с червено цвекло, фета и лешнициРецепти
    Ризото с червено цвекло, фета и лешници

    Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.

  • Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуциРецепти
    Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци

    Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...

  • Салата ВинегретРецепти
    Салата Винегрет

    Червеното цвекло за тази класическа салата се пече, а морковите и картофите се варят. Всички зеленчуци, както и киселите краставички се нарязват на малки кубчета и се заливат с дресинг.

  • Пържени свински ребра със зелева салатаРецепти
    Пържени свински ребра със зелева салата

    Преди да се изпържат, свинските ребра се сваряват във вода, овкусена с люта чушка, джинджифил и соев сос. Сервират се с богата зелева салата.

  • Гурме телешки бургериРецепти
    Гурме телешки бургери

    Тези бургери се правят бързо и лесно. Поставят се в нарязан хляб чабата и се гарнират със сирене Камамбер, червено цвекло, краставица и лук. Насладете им се с чаша студена лимонада!

  • Омлет с пушена сьомга и козе сиренеРецепти
    Омлет с пушена сьомга и козе сирене

    Този кадифен омлет със слайсове пушена сьомга и козе сирене е съчетан с салата от настъргано мариновано червено цвекло. Хапване за всяко време през деня.

  • Салата от леща с цвекло и крем сиренеРецепти
    Салата от леща с цвекло и крем сирене

    Една лесна за приготвяне и питателна салата. Може предварително сварите червеното цвекло и лещата, за да сглобите салатата за 5 минути. Крем-сиренето много добре обединява вкусовете на съставките.

  • Разядка с червено цвеклоРецепти
    Разядка с червено цвекло

    Това предястие от гръцката кухня се приготвя от печено червено цвекло, настъргана краставица, цедено кисело мляко. Овкусява се с копър, мента и чесън. Сервира се с нарязана на парченца гръцка питка.