• Омлет с пушена сьомга и козе сиренеРецепти
    Омлет с пушена сьомга и козе сирене

    Този кадифен омлет със слайсове пушена сьомга и козе сирене е съчетан с салата от настъргано мариновано червено цвекло. Хапване за всяко време през деня.

  • Салата от леща с цвекло и крем сиренеРецепти
    Салата от леща с цвекло и крем сирене

    Една лесна за приготвяне и питателна салата. Може предварително сварите червеното цвекло и лещата, за да сглобите салатата за 5 минути. Крем-сиренето много добре обединява вкусовете на съставките.

  • Разядка с червено цвеклоРецепти
    Разядка с червено цвекло

    Това предястие от гръцката кухня се приготвя от печено червено цвекло, настъргана краставица, цедено кисело мляко. Овкусява се с копър, мента и чесън. Сервира се с нарязана на парченца гръцка питка.

  • Мариновано червено цвеклоРецепти
    Мариновано червено цвекло

    1. Измийте и почистете главите цвекло от пръстта. Сложете ги в голяма тенджера със студена вода и го сварете, за около 1 час, докато омекне. Прецедете цвеклото и го охладете със студена вода. След тов...

  • Салата от печено цвеклоРецепти
    Салата от печено цвекло

    За тази салата с печено цвекло първо трябва да приготвите лесно тесто, в което да изпечете червеното цвекло. Печеното цвекло се съчетава със захаросани орехови ядки, козе сирене и зеленолистни зеленчу...

  • Зеленчуков боршРецепти
    Зеленчуков борш

    1. Почистете и нарежете лука, чесъна, целината и морковите на кубчета. 2. Обелете цвеклото и го нареже на кубчета, а зелето – на ивички. 3. В тенджера сгорещете зехтина и запържете лука, морковите,...

  • Бургер с червено цвеклоРецепти
    Бургер с червено цвекло

    1. За бургера настържете червеното цвекло на едро ренде в купа. Добавете прецедената сварена леща или нахут и я намачкайте с помощта на вилица. Добавете подправките и разбъркайте. 2. В тигана загрейт...

  • Хумус с червено цвеклоРецепти
    Хумус с червено цвекло

    Обелете червеното цвекло и го нарежете на кубчета, сложете го в касерола, налейте около 200 мл вода, 20 мл зехтин и посолете. Гответе под капак, докато омекне. Отцедете нахута, заделете малка част...