• Печено агнешко с плосък хляб, кисело мляко и туршияРецепти
    Печено агнешко с плосък хляб, кисело мляко и туршия

    Агнешкото е идеалното месо за приготвяне на барбекю. Мариновано със сухи подправки, то се изпича бързо. Сервира се с бърз плосък хляб, зеленчуци от туршия и сос с кисело мляко и мента.

  • Агнешка плешка с хрупкави картофиРецепти
    Агнешка плешка с хрупкави картофи

    Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.

  • Агнешки кюфтета с ментово кисело млякоРецепти
    Агнешки кюфтета с ментово кисело мляко

    Малки агнешки кюфтета, поднесени в листа маруля с млечен сос с краставица и натрошено сирене.

  • Агнешки гиросРецепти
    Агнешки гирос

    Тази рецепта за гирос в близкоизточен стил се използва останало печено агнешко месо и замразен картофен чипс, което значително съкращава приготвянето на ястието. Така ще имате време да направите сами...

  • Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниокаРецепти
    Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниока

    Това е рецепта за малки хапки от агнешки кюфтенца, поднесени върху запечени в грил-тиган кръгчета маниока и поръсени с домашна майонеза. Корените маниока са добра алтернатива на така познатите ни карт...

  • Кралски кускусРецепти
    Кралски кускус

     По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...

  • Домашни агнешки кебапчетаРецепти
    Домашни агнешки кебапчета

    Тайната за приготвянето на тези кебапчета от агнешко месо е в това овкусената кайма да престои една нощ в хладилник. Има и още една - добавя се малко бира. Изпечете кебапчета върху загрята скара или в...

  • Лепкави агнешки ребраРецепти
    Лепкави агнешки ребра

    За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...