агнешко месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Агнешки кюфтета с ментово кисело мляко
Малки агнешки кюфтета, поднесени в листа маруля с млечен сос с краставица и натрошено сирене.
Рецепти Агнешки гирос
Тази рецепта за гирос в близкоизточен стил се използва останало печено агнешко месо и замразен картофен чипс, което значително съкращава приготвянето на ястието. Така ще имате време да направите сами...
Рецепти Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниока
Това е рецепта за малки хапки от агнешки кюфтенца, поднесени върху запечени в грил-тиган кръгчета маниока и поръсени с домашна майонеза. Корените маниока са добра алтернатива на така познатите ни карт...
Рецепти Кралски кускус
По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...
Рецепти Домашни агнешки кебапчета
Тайната за приготвянето на тези кебапчета от агнешко месо е в това овкусената кайма да престои една нощ в хладилник. Има и още една - добавя се малко бира. Изпечете кебапчета върху загрята скара или в...
Рецепти Лепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
Рецепти Агнешки кебап
Както е известно, кебапът изисква предварителна подготовка - месото да се маринова, да се подготви хубава жарава. В тази рецепта агнешкият кебап се поднася с тънки питки, приготвени с квас и патешка...
Рецепти Самоса пай
Самоса е традиционно ястие за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...