магданоз
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Агнешки наденички с червен ориз
Червеният ориз от Камарг е известен френски продукт, който е много полезен за здравето. В тази рецепта червеният ориз се задушава с лук, чесън и подправки. Сервира се с печени агнешки наденички и пест...
Рецепти Карибска смес за овкусяване на риба
Тази класическа смес от подправки за овкусяване на цяла риба от Барбадос включва местни пресни подправки, чесън, лук и разбира се люти чушки Скоч боне. Сместа се втрива в цялата риба, след това рибата...
Рецепти Турска супа от червена леща
Супата от червена леща се приготвя много бързо - или в мултикукър, или в тенджера, а е много вкусна и питателна. Характерното за турската супа от червена леща е, че е пасирана.
Рецепти Палачинки със зелен сос и сирене
Вкусни солени палачинки с пълнозърнесто брашно, сос от пресни подправки, запечени орехи и сирене.
Рецепти Хрупкави свински гърди с билкови картофи
За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...
Рецепти Яхния от кюфтета с доматен сос
Класическа рецепта за кюфтета в доматен сос, която може да приготвена и в мултикукър. В доматения сос се добавят и кубчета картофи.
Рецепти Аржентинско чимичури
Чимичури е сос за овкусяване. Той се приготвя бързо и лесно и съдържа магданоз, чесън, лют червен пипер, оцет и зехтин.
Рецепти Табуле с нар и магданоз
Салатата табуле се приготвя за нула време. Кускусът се залива с гореща вода, а след като набъбне се смесва с нарязани на ситно морков, чушка, пресен лук и магданоз. Добавят се зърна нар и всичко се за...