• Парфе с бял шоколад и фъстъциРецепти
    Парфе с бял шоколад и фъстъци

    Това парфе се приготвя с качествена пълномаслена сметана и без желатин, затова е необходимо да престои 1 нощ във фризер. Поръсва се с карамелизирани солени фъстъци.

  • Бабка с шоколадов пълнежРецепти
    Бабка с шоколадов пълнеж

    Бабка е полски сладкиш, кото се приготвя за Великден. Тестото е с мая и се преплита по специфичен начин. В тази рецепта пълнежът е обогатен с шоколад и фъстъчено масло.

  • Бутчета от токачка с провансалски сосРецепти
    Бутчета от токачка с провансалски сос

    Това е рецепта за яхния с бутчета от токачка и маслини. Месото на токачката е подобно на пилешкото и се готви по същия начин и за същото време. 

  • Френски тост по хонгконгскиРецепти
    Френски тост по хонгконгски

    Френският тост е много по-богат вариант на пържени филийки. Цяло парче хляб Бриош се пълни с фъстъчено масло и конфитюр, а след това потопен в смес от яйца и мляко и изпържен. Поднася се поръсен с кон...