сирене
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПълнени патладжани със сирене и орехи
Това е рецепта за известните патладжани по бонифисиански от остров Корсика. Идеално леко лятно ястие, гарнирано със салата. Но с добавен доматен сос се превръщат в основно ястие.
РецептиСпагети с миди
Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.
РецептиСалата от печени зеленчуци и орехи със салца
Тиквичките и патладжанът представляват зеленият и черният компонент в тази салата. Вкусът им е балансиран от сладостта и свежестта на сливите и азиатската круша. Като основно ястие, рецептата е за два...
РецептиЧерно ризото с просеко, скариди и лайм
Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.
РецептиАгнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквички
В тази рецепта агнешките котлети са овкусени с предварително запечени в тиган подправки и са съчетани с ментов сос и кюфтенца от тиквички.
РецептиОмлет с пушена сьомга и козе сирене
Този кадифен омлет със слайсове пушена сьомга и козе сирене е съчетан с салата от настъргано мариновано червено цвекло. Хапване за всяко време през деня.
РецептиПечени пилешки бутчета с грозде, бурата и сос с бяло вино
Вдъхновен от лозята на Сонома, Калифорния, шеф Къртис Стоун съчетава в това семпло ястие печени пилешки бутчета с печено черно грозде и лук и сос с бяло вино.
РецептиГовежди стек с аспержи и пълнени домати
Това е рецепта за класически говежди рибай стек. Тук той е съчетан с овкусено масло, което го прави още по-сочен. Гарнитурата е от аспержи, приготвени на тиган и пълнени домати с пармезан и чесън.