• Нудли, които пресичат мостаРецепти
    Нудли, които пресичат моста

    В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.

  • Яйца с винен сосРецепти
    Яйца с винен сос

    Поширани яйца в бульон и червено вино, поднесени върху запечени филии хляб и поляти с винено-маслен сос с пресни подправки.

  • Запечен качамак със сотирани гъбиРецепти
    Запечен качамак със сотирани гъби

    Качамакът се вари в бульон, а след това се добавя настърган кашкавал. След като се запече, се поднася със задушени в масло гъби. Вкусно само с няколко съставки!

  • Пилешка супа с нудлиРецепти
    Пилешка супа с нудли

    Насладете се на тази вкусна и бърза пилешка супа! Накъсано пилешко месо, зеленчуци, ароматни подправки и нежни нудли, обгърнати в пилешки бульон.

  • Пай с пиле и гъбиРецепти
    Пай с пиле и гъби

    Сочно пилешко месо и гъби в кремообразен сос, покрити с хрупкаво бутер тесто. Успокояваща храна за цялото семейство!

  • Хляб с гъби и сиренаРецепти
    Хляб с гъби и сирена

    Този запечен хляб със задушени гъби, овкусено масло и топено сирене се приготвя само за 30 минути и е чудесен за предястие или гарнитура към основното.

  • Чап чойРецепти
    Чап чой

    Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...

  • Супа от горски гъби с кускусРецепти
    Супа от горски гъби с кускус

    Освен в сезона на горските гъби, тази супа може да бъде приготвена и по всяко друго време,  ако разполагате със замразени гъби. За още повече аромат се добавят и сушени манатарки.