• Поширани прасковиРецепти
    Поширани праскови

    Това е семпъл десерт, но когато го приготвите в сезона на прасковите, той ще се превърне в необикновен. Пластове от поширани праскови, сметаново-рикотен крем, натрошени бисквити и бързо малиново кули...

  • Поширани круши с мус от пармезанРецепти
    Поширани круши с мус от пармезан

    Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.

  • Тарт Татен с ябълкиРецепти
    Тарт Татен с ябълки

    Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.

  • Патешко конфи с чътни от къпиниРецепти
    Патешко конфи с чътни от къпини

    Впечатлете приятелите си с тази интригуваща вариация на класическия "обяд на орача".  Приготвя се лесно, но ще трябва да започнете 2-3 дни по-рано. Патешките гърди се сушат като шунка, а бутчетата се...

  • "Итън мес" с гриловани прасковиРецепти
    "Итън мес" с гриловани праскови

    Тази рецепта за класическия английски десерт е подобрена с добавянето на ароматни, печени на скара, праскови, сироп от пушен черен чай и крокан с лешници и лавандулов цвят.  Изискано и вкусно!

  • Шоколадов тартРецепти
    Шоколадов тарт

    Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.

  • ПоничкиРецепти
    Понички

    Насладете се на пикантната сладост на тези понички - пухкаво тесто с мая с ароматни подправки, изпържено до златисто съвършенство, след това потопено в захарен сироп и кокос.

  • Маслен блат за тортаРецепти
    Маслен блат за торта

    Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...