захар
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКарамелено-шоколадов сладкиш
Този карамелено-шоколадов сладкиш, поднесен на отделни правоъгълни парчета, се състои от хрупкава основа с кокосови стърготини, пълнеж от шоколадов ганаш и богата шоколадова глазура. Съдържа почти 400...
РецептиШоколадово-малинов мус с арабеск
Това е един изключително фин десерт - нежен шоколадов мус с парченца малини, сервиран с прозрачно тънки, хрупкави бисквити.
РецептиСлепени сладки с шоколадов ганаш
Тези бисквити могат да бъдат приготвени самостоятелно, без да се слепват, защото вкусът им е достатъчно богат - с масло и парченца шоколад. Но слепени с шоколадов ганаш се превръщат в изкусителен десе...
РецептиШоколадова мус торта
Основата на тази шоколадова торта е шоколадова и хрупкава, пълнежът е от шоколадов мус, а глазурата е шоколадова. Наситен, богат вкус на шоколад - наслада за истинските любители на шоколада!
РецептиШоколадови трюфели в чашки
За да приготвите шоколадови трюфели трябва да направите шоколадов ганаш. В тази рецепта към него се добавят захаросани бадеми, ядки шамфъстък и сушени кайсии. Бонбоните се оформят в хартиени чашки.
РецептиШоколадов крем брюле
Необходимите продукти за този крем брюле са само няколко, но най-важният е качествен натурален шоколад. Насладете се на хрупкава коричка на крема и нежният, кремообразен пълнеж.
РецептиШвейцарско шоколадово руло
Това руло се приготвя от нежен пандишпанов блат с какао и пълнеж от сметана и ганаш от бял шоколад. Парченцата ягоди придават още по-голяма свежест.
РецептиМус от червено вино с плодови топчета
Този португалски десерт, поднесен във винени чаши, е перфектен за топлите летни вечери.