горчица
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Говежда талята с малтийска салата Фатуш
Талята е един от любимите начини за приготвяне на пържола в Малта, подобно на съседите им италианци. Месото се готви бързо, за да се запече отвън, нарязва се напречно на влакната и се сервира със сала...
Рецепти
Солени бисквити с орехи и сирене
Това са солени маслени бисквити, на които ядките придават допълнителна хрупкавост. Използвайте начупени орехи или друг вид ядки по желание.
Рецепти
Бургери с патешко месо и диви гъби
Един изискан по френски бургер със смляно патешко месо, сирене Камембер и задушени гъби.
Рецепти
Сандвич с пържола и мармалад от бекон
Със съчетанието от пикантност и сладост, мармаладът от бекон е идеалното допълнение към печените на скара говежди пържоли. Всичко това поднесено в питка чабата. Запазете остатъка от месото в хладилни...
Рецепти
Печена наденица с пържени картофи и лучен сос
Печена на скара наденица с хрупкави пържени картофи и лучен сос. Идеална рецепта за лятна вечер!
Рецепти
Печени моркови с кленов сироп
.Съчетанието на сладко и солено превръща тази гарнитура от печени моркови в идеална за всичко, приготвено на скара. Печените моркови се сервират върху кисело мляко и се поръсват с дресинг с горчица и...
Рецепти
Скромен пай със зеленчуци и сирене
Въпреки че зеленчуците се смятат за "скромни" продукти, този пай може да се нарече истинско изкушение благодарение на богатия сос с два вида сирене и маслеността на бутер тестото.
Рецепти
Тартифлет с пилешко
Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...







