• Скромен пай със зеленчуци и сиренеРецепти
    Скромен пай със зеленчуци и сирене

    Въпреки че зеленчуците се смятат за "скромни" продукти, този пай може да се нарече истинско изкушение благодарение на богатия сос с два вида сирене и маслеността на бутер тестото.

  • Тартифлет с пилешкоРецепти
    Тартифлет с пилешко

    Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...

  • Пълнено свинско филе с ябълков сосРецепти
    Пълнено свинско филе с ябълков сос

    Свинското филе се пълни с печени червени чушки, листа спанак и моцарела. А печените ябълки допринасят за още по-сладкия вкус на соса, който перфектно се съчетава с месото.

  • Двоен чийзбургер с беконРецепти
    Двоен чийзбургер с бекон

    Сочни бургери от мляно телешко месо, топящо се сирене и хрупкав бекон са съчетание, което ще изстреля вкусовите ви рецептори на небето.

  • Салата с грах и беконРецепти
    Салата с грах и бекон

    Салата с бланширан грах, запържен до хрупкавост бекон и варени яйца, залята с дресинг от майонеза и горчица.

  • Салата ВинегретРецепти
    Салата Винегрет

    Червеното цвекло за тази класическа салата се пече, а морковите и картофите се варят. Всички зеленчуци, както и киселите краставички се нарязват на малки кубчета и се заливат с дресинг.

  • Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • ПоркетаРецепти
    Поркета

    Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!