• Телешки бургер в чеснов хлябРецепти
  Телешки бургер в чеснов хляб

  Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.

 • 3 вида печена наденицаРецепти
  3 вида печена наденица

  Три вида наденици - телешки, пилешки и вегетариански, приготвени с различни сосове и изпечени така, че да зацвърчат апетитно.

 • Стек тартарРецепти
  Стек тартар

  При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

 • Салата с поширано пиле и сос "Мускетар"Рецепти
  Салата с поширано пиле и сос "Мускетар"

  За тази фина и леко пикантна салата първо се пошира пилето. След това то се накъсва на парченца и към него се добавят зеленчуци. Ролята на обединител играе сосът "Мускетар". Салатата се сервира в лист...

 • Сандвичи "Крок мосю"Рецепти
  Сандвичи "Крок мосю"

  "Крок мосю" е може би най-известният френски сандвич. Той се приготвя със сос "Бешамел", смес от различни видове настъргани френски сирена и шунка. Поднася се с картофено пюре и кисели краставички.

 • Хрупкави свински гърди с билкови картофиРецепти
  Хрупкави свински гърди с билкови картофи

  За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...

 • Печени свински ребра със зеленчуков пастетРецепти
  Печени свински ребра със зеленчуков пастет

  За да се получат крехки, сочни и с хрупкава коричка, свинските ребра трябва да се пекат бавно и да се обливат с отделилия се сос. Печените заедно с тях зеленчуци се превръщат в чудесен пастет. Допълни...

 • Свински ребърца на барбекюРецепти
  Свински ребърца на барбекю

  Свинските ребра са идеални за печене на скара. Загрейте барбекюто добре и пригответе жълт барбекю сос, с който да мажете ребърцата. Поднесете със салата Колсло.