• Салата с грах и беконРецепти
    Салата с грах и бекон

    Салата с бланширан грах, запържен до хрупкавост бекон и варени яйца, залята с дресинг от майонеза и горчица.

  • Салата ВинегретРецепти
    Салата Винегрет

    Червеното цвекло за тази класическа салата се пече, а морковите и картофите се варят. Всички зеленчуци, както и киселите краставички се нарязват на малки кубчета и се заливат с дресинг.

  • Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • ПоркетаРецепти
    Поркета

    Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!

  • Яйчена салатаРецепти
    Яйчена салата

    Вкусна салата от варени яйца, майонеза и копър, която се поднася върху препечени филийки хляб.

  • Телешки бургер в чеснов хлябРецепти
    Телешки бургер в чеснов хляб

    Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.

  • 3 вида печена наденицаРецепти
    3 вида печена наденица

    Три вида наденици - телешки, пилешки и вегетариански, приготвени с различни сосове и изпечени така, че да зацвърчат апетитно.

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.