горчица
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЯйчена салата
Вкусна салата от варени яйца, майонеза и копър, която се поднася върху препечени филийки хляб.
РецептиТелешки бургер в чеснов хляб
Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.
Рецепти3 вида печена наденица
Три вида наденици - телешки, пилешки и вегетариански, приготвени с различни сосове и изпечени така, че да зацвърчат апетитно.
РецептиСтек тартар
При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.
РецептиСалата с поширано пиле и сос "Мускетар"
За тази фина и леко пикантна салата първо се пошира пилето. След това то се накъсва на парченца и към него се добавят зеленчуци. Ролята на обединител играе сосът "Мускетар". Салатата се сервира в лист...
РецептиСандвичи "Крок мосю"
"Крок мосю" е може би най-известният френски сандвич. Той се приготвя със сос "Бешамел", смес от различни видове настъргани френски сирена и шунка. Поднася се с картофено пюре и кисели краставички.
РецептиХрупкави свински гърди с билкови картофи
За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...
РецептиПечени свински ребра със зеленчуков пастет
За да се получат крехки, сочни и с хрупкава коричка, свинските ребра трябва да се пекат бавно и да се обливат с отделилия се сос. Печените заедно с тях зеленчуци се превръщат в чудесен пастет. Допълни...