• 4 вида дресингРецепти
    4 вида дресинг

    Това е рецепта за 4 вида дресинг. Това са основни дресинги, които могат да се използват за различни салати.

  • Заешка яхния с дижонска горчицаРецепти
    Заешка яхния с дижонска горчица

    1. Отделете предните и задни бутчета на всеки заек. Гърдите може да добавите към домашно приготвения пилешки бульон*. 2. Поставете бутчетата в тавичка и ги намажете с горчица. Поставете ги  в хладилн...

  • Печени свински ребра с британски барбекю сосРецепти
    Печени свински ребра с британски барбекю сос

    За тази рецепта за печени свински ребра първо се приготвя суха марината. Ребрата и барбекю сосът се пекат дълго. След това печените ребра се опушват. Сервират се с картофена салата.

  • Телешко филе със салса вердеРецепти
    Телешко филе със салса верде

    1. Вземете цяло парче чисто телешко филе - без жили, ципи, мазнина. Поръсете го със сол и черен пипер от всички страни.2. Сипете 1-2 с.л. зехтин в тиган с огнеупорна дръжка и го загрейте. Поставете па...