кайсии
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Конфитюр от кайсии с кардамон и джинджифил
Количеството кайсии за конфитюра е 2 кг, затова използвайте желираща захар "Захира" 2:1 XXL. Този вид захар позволява преработка на 2 кг плодове в един процес на готвене, само за 4 минути.
Рецепти Печен свински бут с глазура и чътни от кайсии
1. Поставете свинския бут (добре е да го завържете с готварски канап) в голяма чугунена тенджера и го покрийте с вода. Добавете дафиновите листа, зърната черен пипер и необелената глава лук, разрязана...
Рецепти Кнедли с кайсии
1. Разбийте яйцето и жълтъка в купичка. Добавете сол към изварата и разбъркайте. Добавете яйцата и разбъркайте добре. 2. В голяма купа пресейте брашното и добавете нишестето. Добавете сместа от извар...
Рецепти Компот от кайсии
1. Сипете водата и захарта в тенджера и оставете сместа да заври. 2. Измийте кайсиите и ги разделете на половинки. Отстранете костилките и подредете половинките кайсии в чист буркан, нагоре с разряза...