сметана
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКиш с прошуто, аспержи и рикота
Основата на този киш е от хрупкаво бутер тесто, а пълнежът е богат - сотиран лук, аспержи и шунка, залети със смес от яйца и сметана. Не пропускайте това кулинарно удоволствие!
РецептиПоширани праскови
Това е семпъл десерт, но когато го приготвите в сезона на прасковите, той ще се превърне в необикновен. Пластове от поширани праскови, сметаново-рикотен крем, натрошени бисквити и бързо малиново кули...
РецептиПоширани круши с мус от пармезан
Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.
Рецепти"Итън мес" с гриловани праскови
Тази рецепта за класическия английски десерт е подобрена с добавянето на ароматни, печени на скара, праскови, сироп от пушен черен чай и крокан с лешници и лавандулов цвят. Изискано и вкусно!
РецептиНьоки от лилави картофи с пармиджано фондута
Тези лилави ньоки, сервирани в кадифено гладък сос от пармезан и сметана и поръсени с хрупкави хлебни трохи са истински гурме шедьовър!
РецептиМилфьой със смокини, портокал и шамфъстък
Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!
РецептиКъри с морски дарове и пири-пири
Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...
РецептиПразнична шоколадова торта
Тази много шоколадова торта със сметанов крем в правоъгълна форма е идеална за всеки празник, на който ще присъстват много хора. Може да я приготвите предварително.