вино
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРизото ала путанеска с бурата
Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.
РецептиТарт Татен с лук шалот
Този солен тарт се приготвя като френския класически тарт Татен с бутер тесто, но вместо плодове има карамелизирани половинки лук шалот. Поднася се поръсен с козе сирене вино Кото.
РецептиРизото с червено цвекло, фета и лешници
Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.
РецептиПрясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!
РецептиКоктейли и моктейли
Ето как може да приготвите две празнични напитки - розов коктейл "Negroni Sbagliato" и моктейл "Огън и лед".
РецептиАроматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...
РецептиФалшиво фондю
Лесен начин за приготвяне на фондю - в плитък съд, във фурна. Поднесете с много гарнитури - кисели краставички, сушено месо, хрупкав хляб и ще впечатлите гостите си с това предястие.
РецептиРизото "Качо е пепе"
"Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.