• Ризото "Качо е пепе"Рецепти
    Ризото "Качо е пепе"

    "Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.

  • Телешки гърди във вино с морковено пюреРецепти
    Телешки гърди във вино с морковено пюре

    Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...

  • Черно ризото с просеко, скариди и лаймРецепти
    Черно ризото с просеко, скариди и лайм

    Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.

  • Провансалска яхния с телешкоРецепти
    Провансалска яхния с телешко

    Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.

  • Пиле „Стифадо“Рецепти
    Пиле „Стифадо“

    Тази рецепта за яхния с пиле и дребен лук може да приготвите както в тенджера, така и в мултикукър. Сервирайте яхнията с ориз.

  • Спагети с морски дарове в хартияРецепти
    Спагети с морски дарове в хартия

    За тази рецепта използвайте спагетини и много много пресни морски дарове. След като сварите пастата я обединете с предварително подготвения сос с морски дарове и ги разпределете в хартиени пакетчета....

  • Винен кебап с пюре от кореноплодни зеленчуциРецепти
    Винен кебап с пюре от кореноплодни зеленчуци

    Виненият кебап е едно от най-комфортните български ястия. В тази рецепта традиционната гарнитура от картофено пюре е заменена с пюре от от целина, пащърнат и картофи. За повече аромат и вкус ястияето...

  • Салата с поширани круши и козе сиренеРецепти
    Салата с поширани круши и козе сирене

    1. Пригответе пошираните круши едни ден предварително. В тенджера сипете червеното вино, портото, шерито и захарта. Обелете крушите, без дамахет дръжките им. С помощта на лъжичка издълбайте вътрешност...