• Банофи пай със солен карамелРецепти
    Банофи пай със солен карамел

    Основата за този пай е бисквитена, а кремът се приготвя супер бързо с помощта на крем "Оле" солен карамел на Dr. Oetker. За по-плътен и стегнат крем използвайте мляко на стайна температура, а за по-пу...

  • Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • Индивидуални пайчета БанофиРецепти
    Индивидуални пайчета Банофи

    Този банофи пай е сглобен в индивидуални бурканчета. Повечето от елементите на пайчетата могат да бъдат приготвени до три дни предварително и да бъдат сглобени няколко часа преди сервиране.

  • Бананов сладолед с манго, малини и хрупкави бисквитиРецепти
    Бананов сладолед с манго, малини и хрупкави бисквити

    Този сладолед е невероятно вкусен и много лесен за приготвяне, и то без да разполагате с машина за сладолед!

  • Австрийски гугелхупф с банани и кокосРецепти
    Австрийски гугелхупф с банани и кокос

    Това е рецепта за класическия австрийски сладкиш Гугелхупф. В кексовата смес се добавят намачкани банани, а готовият сладкиш се поръсва с предварително запечени кокосови стърготини.

  • Карамелизиран бананов сплит с кокосов кремРецепти
    Карамелизиран бананов сплит с кокосов крем

    Лесен десерт, който не съдържа нито глутен, нито лактоза. Бананите се поръсват със захар и се запичат на скара. Поднасят се леден кокосово-лимонов крем, фъстъци и мед.

  • Павлова "Банофи"Рецепти
    Павлова "Банофи"

    1. За меренга в голяма купа сипете двата вида захар, царевичното нишесте, морската сол и оцета. Добавете белтъците и започнете да разбивате с помощта на миксер, докато се образува плътен белтъчен сняг...

  • Сандвичи с банан, шоколад и карамелРецепти
    Сандвичи с банан, шоколад и карамел

    1. За карамела загрейте сметаната в тенджерка. Добавете фъстъченото масло и разбъркайте с помощта на силиконова шпатула. 2. В умерено загрят тиган сипете половината захар и изчакайте да се разтопи. С...