• Печена сьомга с фенел и салца ВердеРецепти
    Печена сьомга с фенел и салца Верде

    Това е лесна и бърза рецепта за приготвяне на филе от сьомга със зеленчуци на тиган. Рибата допълнително се поръсва със свежа салца верде от пресни подправки.

  • Бавно задушен бейби октоподРецепти
    Бавно задушен бейби октопод

    Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.

  • Говежди стек на скара с печена царевица и салата от фенелРецепти
    Говежди стек на скара с печена царевица и салата от фенел

    Това е рецепта за приготвяне на открито. Идеално изпечен рибай стек, придружен от цяла печена царевица, намазана с масло и поръсена с пармезан и свежа салата от фенел и репички.

  • Огретен от фенел и картофиРецепти
    Огретен от фенел и картофи

    1. Отрежете горната част - стъбла и листа на главите резене. Разрежете ги на две, а след това всяка половина - на три. Обелете лука и го разрежете на по същия начин като фенела. 2. Бланширайте фенела...

  • Печени свински гърди със салата от резене и ябълкиРецепти
    Печени свински гърди със салата от резене и ябълки

    Свинските гърди се намазват със смес от чесън и подправки и се пекат бавно заедно с главите резене. Поднасят се със салата от свежо резене и ябълки.

  • Вермичели с фенел, домати и сардиниРецепти
    Вермичели с фенел, домати и сардини

    1. Загрейте тиган с 1 с.л. зехтин и в него запържете хлебните трохи, до златисто, около 4-6 минути. Ако е необходимо, добавете още зехтин. Извадете запържените трохи върху кухненска хартия. 2. В друг...

  • Свински котлети с хрупкав фенелРецепти
    Свински котлети с хрупкав фенел

    1. Загрейте 1 с.л. зехтин в тиган. Поръсете котлетите със сол, черен пипер и семена от копър. Втрийте подправките добре от двете страни на месото. 2. Поставете котлетите в загрятата мазнина и гответе...

  • Агнешки котлети с огретен от резенеРецепти
    Агнешки котлети с огретен от резене

    1. За да почистите агнешките котлети, първо изрежете месото между кокалите с помощта на остър нож. След това, с помощта на дебел конец оголете кокалите. Посолете обилно котлетите, като втриете солта в...