резене
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиОсолена океанска пъстърва с джин и крем фреш
Овкусеното със стръкове див копър, семена кориандър и нотка джин филе пъстърва се осолява в продължение на 12-14 часа. След това се тънко нарязаната риба се поднася с крем фреш и кресон. Насладете се...
РецептиФермерска салата с босилеков винегрет
Съчетайте пресни зеленчуци с дресинг с босилек, за да получите чудесна салата - хрупкава, цветна и вкусна.
РецептиПечена сьомга с фенел и салца Верде
Това е лесна и бърза рецепта за приготвяне на филе от сьомга със зеленчуци на тиган. Рибата допълнително се поръсва със свежа салца верде от пресни подправки.
РецептиБавно задушен бейби октопод
Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.
РецептиГовежди стек на скара с печена царевица и салата от фенел
Това е рецепта за приготвяне на открито. Идеално изпечен рибай стек, придружен от цяла печена царевица, намазана с масло и поръсена с пармезан и свежа салата от фенел и репички.
РецептиПечени свински гърди със салата от резене и ябълки
Свинските гърди се намазват със смес от чесън и подправки и се пекат бавно заедно с главите резене. Поднасят се със салата от свежо резене и ябълки.
РецептиВермичели с фенел, домати и сардини
1. Загрейте тиган с 1 с.л. зехтин и в него запържете хлебните трохи, до златисто, около 4-6 минути. Ако е необходимо, добавете още зехтин. Извадете запържените трохи върху кухненска хартия. 2. В друг...
РецептиСвински котлети с хрупкав фенел
1. Загрейте 1 с.л. зехтин в тиган. Поръсете котлетите със сол, черен пипер и семена от копър. Втрийте подправките добре от двете страни на месото. 2. Поставете котлетите в загрятата мазнина и гответе...