лук
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТопла салата от млад джакфрут
В Тайланд молитвите в храма са съпроводени от носене на храна като дар. Хлебното дърво е най-голямото плодово дърво в света. В тази рецепта плодът се вари, а след това последователно се счуква и запър...
РецептиПечена риба с хрупкава мента
Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...
РецептиСалата от зелени домати
За тази салата изберете узрели зелени домати, с остър и леко сладък вкус. Зелените домати са вкусни и приготвени на скара.
РецептиМорски дарове със сметана и пастис
Морските дарове - скариди, черни и бели миди - се задушават с лук, чесън, фенел и пастис. След това бульонът се прецежда и се сгъстява със сметана. Ястието се поднася със запечени в грил-тиган марули...
РецептиБутчета от токачка с провансалски сос
Това е рецепта за яхния с бутчета от токачка и маслини. Месото на токачката е подобно на пилешкото и се готви по същия начин и за същото време.
РецептиРибно къри с кресон и лимонов кускус
Най-подходяща за приготвянето на това рибно къри е тилапията - сладководна, евтина и лесна за приготвяне риба.
РецептиБургери с тандури треска
Рибата за този бургер се маринова в кисело мляко и тандури масала. След това се запичат на тиган и се поставят между две филии хляб Бриош заедно с червен лук и кисели краставички.
РецептиAsam pedas по австралийски
"Asam pedas" означава "кисело и пикантно". В тази версия на рецептата киселите и пикантни продукти са характерни за австралийската кухня.