лук
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТартин с аншоа и краставица
Бързо мариновани краставица и лук и филенца аншоа върху правоъгълничета пържен хляб. Чудесен начин да използвате стар хляб!
РецептиРизото с бира и наденица
Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.
РецептиПечено говеждо с бирено-медена глазура и зелен сос
Меню за барбекю вечер със специални приятели - печени рибай стекове с бирено-медена глазура, печени пресни картофи и печен лук. Всичко полято обилно с пикантен сос от пресни подправки.
РецептиПатешко конфи с чътни от къпини
Впечатлете приятелите си с тази интригуваща вариация на класическия "обяд на орача". Приготвя се лесно, но ще трябва да започнете 2-3 дни по-рано. Патешките гърди се сушат като шунка, а бутчетата се...
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиТарт Татен с лук шалот
Този солен тарт се приготвя като френския класически тарт Татен с бутер тесто, но вместо плодове има карамелизирани половинки лук шалот. Поднася се поръсен с козе сирене вино Кото.
РецептиРизото с червено цвекло, фета и лешници
Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.
РецептиКъри с морски дарове и пири-пири
Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...