• Лепкави агнешки ребраРецепти
    Лепкави агнешки ребра

    За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...

  • Пилешки крилца на барбекю по 3 начинаРецепти
    Пилешки крилца на барбекю по 3 начина

    Тази рецепта за печени на скара пилешки крилца представя три начина за приготвянето им според барбекю соса, с който се мариноват. Вариантите са корейски сос, соево-меден и горчичен.

  • Ряпа на пара със сушени мидиРецепти
    Ряпа на пара със сушени миди

    1. Накиснете мидите в 1 1/2 ч.ч. гореща вода за 30 минути. Запазете водата. 2. Обелете ряпата и нарежете на кръгчета с дебелина 4 см. По средата на всяко кръгче издълбайте дупка с размера на сушена м...

  • Телешко по китайскиРецепти
    Телешко по китайски

    Тази рецепта е подходяща за приготвяне в мултикукър или тенджера под налягане. След като месото се запечата в тиган се прехвърля в уреда заедно със задушени лук, чесън и джинджифил. Залива се със смес...

  • Пържен патладжан с тайландски босилекРецепти
    Пържен патладжан с тайландски босилек

    1. Обелете патладжана и го нарежете на едри парчета, по 3 см. 2. Загрейте олиото в дълбок тиган и запържете патладжана в него. добавете назяраната на тънки кръгчета люта чушка, както и нарязания на е...

  • Нудъли със свинскоРецепти
    Нудъли със свинско

    1. Накиснете нудйлите в купа с вряща вода за 3 минути. 2. В купа смесете двата вида соев сос, оризовото вино, соса хойсин, рибния сос и захарта. Добавете 1/3 ч.ч. вода и разбъркайте. 3. Изрежете дол...

  • Риба тон татаки със салата с уакамеРецепти
    Риба тон татаки със салата с уакаме

    1. За маринатата сипете в тенджерка сакето, мирина, захарта и соевия сос. Добавете чипса от сушен паламуд. Разбъркайте и оставете сместа да заври. 2. В голяма чиния, с помощта на ренде мандолина, нар...

  • Китайска салата с пилешко и сос със сладко от беконРецепти
    Китайска салата с пилешко и сос със сладко от бекон

    1. Нарежете червеното и китайското зеле на тънки ивици и ги сложете в голяма купа. 2. В купа смесете съставките за дресинга и ги разбъркайте много добре. Залейте двата вида зеле с него, разбъркайте и...