• Телешки гърди във вино с морковено пюреРецепти
    Телешки гърди във вино с морковено пюре

    Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...

  • Зеленчуков тажин с кускус с нарРецепти
    Зеленчуков тажин с кускус с нар

    Представяме ви невероятен зеленчуков тажин, богат на вкусове, придружен от пухкав кускус със зърна нар.

  • Зеленчукови рулцаРецепти
    Зеленчукови рулца

    Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...

  • Бхаджи от моркови и пащърнак с чътни от кориандър и чилиРецепти
    Бхаджи от моркови и пащърнак с чътни от кориандър и чили

    Това е рецепта, с която може да употребите всякакви кореноплодни зеленчуци. Просто настържете морковите и пащърнака, добавете подправки и изпържете бхаджи. Гарнирайте с пикантно чътни от кориандър и з...

  • Чап чойРецепти
    Чап чой

    Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...

  • Провансалска яхния с телешкоРецепти
    Провансалска яхния с телешко

    Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.

  • Кралски кускусРецепти
    Кралски кускус

     По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...

  • Бавно задушен бейби октоподРецепти
    Бавно задушен бейби октопод

    Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.