моркови
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Провансалска яхния с телешко
Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.
Рецепти Кралски кускус
По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...
Рецепти Бавно задушен бейби октопод
Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.
Рецепти Зеленчуци в кокосово мляко по селски
Това е лесна рецепта от азиатската кухня. Тази гъста супа представлява сварени зеленчуци в овкусено с пикантна паста ремпа кокосово мляко.
Рецепти Лютива супа с телешко
Това е рецепта за лесна, вкусна и питателна супа с телешко. Лютите чушки добавят пикантност, която прави супата още по-ободряваща.
Рецепти Турска супа от червена леща
Супата от червена леща се приготвя много бързо - или в мултикукър, или в тенджера, а е много вкусна и питателна. Характерното за турската супа от червена леща е, че е пасирана.
Рецепти Салата с печени зеленчуци
Зеленчуците за тази салата се нарязват, заливат се със смес от оцет, зехтин и чесън и се пекат във фурна. След като изстинат се съчетават с листа спанак и рукола.
Рецепти Гъбена супа с ориз
Рецепта за лесна за приготвяне, ароматна гъбена супа. Използвайте гъби кладница и пресни подправки за много вкус и аромат. Супата не се застройва, затова е подходяща, както за вегетарианци, така и за...