• Провансалска яхния с телешкоРецепти
    Провансалска яхния с телешко

    Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.

  • Кралски кускусРецепти
    Кралски кускус

     По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...

  • Бавно задушен бейби октоподРецепти
    Бавно задушен бейби октопод

    Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.

  • Зеленчуци в кокосово мляко по селскиРецепти
    Зеленчуци в кокосово мляко по селски

    Това е лесна рецепта от азиатската кухня. Тази гъста супа  представлява сварени зеленчуци в овкусено с пикантна паста ремпа кокосово мляко.

  • Лютива супа с телешкоРецепти
    Лютива супа с телешко

    Това е рецепта за лесна, вкусна и питателна супа с телешко. Лютите чушки добавят пикантност, която прави супата още по-ободряваща.

  • Турска супа от червена лещаРецепти
    Турска супа от червена леща

    Супата от червена леща се приготвя много бързо - или в мултикукър, или в тенджера, а е много вкусна и питателна. Характерното за турската супа от червена леща е, че е пасирана.

  • Салата с печени зеленчуциРецепти
    Салата с печени зеленчуци

    Зеленчуците за тази салата се нарязват, заливат се със смес от оцет, зехтин и чесън и се пекат във фурна. След като изстинат се съчетават с листа спанак и рукола.

  • Гъбена супа с оризРецепти
    Гъбена супа с ориз

    Рецепта за лесна за приготвяне, ароматна гъбена супа. Използвайте гъби кладница и пресни подправки за много вкус и аромат. Супата не се застройва, затова е подходяща, както за вегетарианци, така и за...