меласа
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Говежда талята с малтийска салата Фатуш
Талята е един от любимите начини за приготвяне на пържола в Малта, подобно на съседите им италианци. Месото се готви бързо, за да се запече отвън, нарязва се напречно на влакната и се сервира със сала...
Рецепти
Гевречета с пълнозърнесто брашно и сирене
С помощта на тази рецепта ще разберете, че всъщност приготвянето на сусамени гевреци у дома не е толкова трудно. Тестото за гевреците съдържа овесени ядки, ленено семе, слънчогледови семки, брашно, ма...
Рецепти
Джинджифилов сладкиш с шоколадова глазура
Това е рецепта за богат джинджифилов сладкиш. Първо се приготвя сладко от джинджифил, което се добавя в кексовата смес, а след като се изпече сладкишът, той се залива с мраморна глазура от бял и натур...
Рецепти
Сладкиш с меласа
1. Разтопете маслото в голяма тенджера. Добавете предварително пресятото брашно и го запечете за 5-6 минути при непрекъснато разбъркване. 2. Смесете меласата и водата, разбъркайте. Намалете силата на...



