• Панакота с кисело мляко и горски плодовеРецепти
    Панакота с кисело мляко и горски плодове

    Съчетанието на кисело мляко с горски плодове и щипка ванилова захар в този нежен десерт е наистина неустоимо. За да може да се оформи, десертът се приготвя с желатин. Научете тънкостите при  работа с...

  • Парфе с бял шоколад и фъстъциРецепти
    Парфе с бял шоколад и фъстъци

    Това парфе се приготвя с качествена пълномаслена сметана и без желатин, затова е необходимо да престои 1 нощ във фризер. Поръсва се с карамелизирани солени фъстъци.

  • Крем "Каталана"Рецепти
    Крем "Каталана"

    Крем от прясно мляко, жълтъци и захар, овкусен с канела и ванилия.

  • Пастис де БелемРецепти
    Пастис де Белем

    Рецепта за класическия португалски десерт "Пастейш де ната" - хрупкави кошнички от многолистно тесто, пълни с нежен яйчен крем. Преди да отхапете, поръсете с канела и пудра захар.