• 3 вида печена наденицаРецепти
    3 вида печена наденица

    Три вида наденици - телешки, пилешки и вегетариански, приготвени с различни сосове и изпечени така, че да зацвърчат апетитно.

  • Агнешки наденички с червен оризРецепти
    Агнешки наденички с червен ориз

    Червеният ориз от Камарг е известен френски продукт, който е много полезен за здравето. В тази рецепта червеният ориз се задушава с лук, чесън и подправки. Сервира се с печени агнешки наденички и пест...

  • Хотдог „Чорипан“Рецепти
    Хотдог „Чорипан“

    Да поговорим за удоволствието да отхапете топъл хотдог, за който сте приготвили сами питките и сосовете. Непременно опитайте, а и ще ви остане тесто за питки за бургери, което може да замразите.

  • Яхния от боб с пастаРецепти
    Яхния от боб с паста

    Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Щрудел с рикота и ндуяРецепти
    Щрудел с рикота и ндуя

    Тестото за този солен щрудел се прави от брашно, яйца, масло и газирана вода. След това се разточва на голям тънък лист, в единия край на който се поставя пълнежът от задушени тиквички и наденица ндуя...

  • Гарнитури към печено пилеРецепти
    Гарнитури към печено пиле

    Това е рецепта за четири гарнитури - картофено пюре от печени на скара картофи, печени моркови и пащърнак с масло, пикантни печени броколини и печена плънка от кайма и кървавица.

  • Печена наденица с картофиРецепти
    Печена наденица с картофи

    1. Почистете и измийте добре картофите, без да ги белите. Разрежете ги на половинки. Обелете и нарежете главите лук на едро. Отстранете дръжките и семките на чушките и ги нарежете на едро. Поставете н...