червено вино
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПоширани круши с мус от пармезан
Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиЯйца с винен сос
Поширани яйца в бульон и червено вино, поднесени върху запечени филии хляб и поляти с винено-маслен сос с пресни подправки.
РецептиМус от червено вино с плодови топчета
Този португалски десерт, поднесен във винени чаши, е перфектен за топлите летни вечери.
РецептиТелешко със сини сливи
Телешкото със сини сливи на фурна изисква малко повече усилия и време, но резултатът определено си заслужава. Съчетанието на крехко месо със задушени в червено вино зеленчуци е неустоимо.