олио
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПонички
Насладете се на пикантната сладост на тези понички - пухкаво тесто с мая с ароматни подправки, изпържено до златисто съвършенство, след това потопено в захарен сироп и кокос.
РецептиБлизалки от бокончини, пълни с аншоа
Хрупкави, изпържени до златисто хапки от пълнени с аншоа мини топчета моцарела на клечки. Чудесни за всяко събиране!
РецептиЗеленчуци в пикантна темпура
Използвайте всякакви сезонни зеленчуци за тази рецепта, за да ги превърнете в хрупкави ппръчки, подходящи за топене в пикантния сос.
РецептиШоколадов фъдж с шоколадова глазура
Основна роля в този много шоколадов сладкиш играе качественото какао. То трябва да е ароматно и маслено, точно като премиум какаото на Dr. Oetker. Не забравяйте да добавите и бакпулвер към сместа, за...
РецептиСладко-кисел пилешки шницел
Тази рецепта е вдъхновена от австралийско-китайските ресторанти, но и от традиционните австралийски кръчми. Може да добавите дим сум към този хрупкав шницел със сладко-кисели зеленчуци.
РецептиСалата Винегрет
Червеното цвекло за тази класическа салата се пече, а морковите и картофите се варят. Всички зеленчуци, както и киселите краставички се нарязват на малки кубчета и се заливат с дресинг.
РецептиПилешки шницели с печени картофи
Пилешкото месо за шницелите първо се поставя в саламура от вода, сол и захар. След това шницелите се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.
РецептиПанагюрски тутманик
Тутманикът е традиционно българско тестено изделие. Тестото за него се приготвя с оцет, а след това се разточва на отделни кори, между които се поръсва сирене и мазнина. Неустоима закуска!