олио
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Салата Винегрет
Червеното цвекло за тази класическа салата се пече, а морковите и картофите се варят. Всички зеленчуци, както и киселите краставички се нарязват на малки кубчета и се заливат с дресинг.
Рецепти Пилешки шницели с печени картофи
Пилешкото месо за шницелите първо се поставя в саламура от вода, сол и захар. След това шницелите се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.
Рецепти Панагюрски тутманик
Тутманикът е традиционно българско тестено изделие. Тестото за него се приготвя с оцет, а след това се разточва на отделни кори, между които се поръсва сирене и мазнина. Неустоима закуска!
Рецепти Кекс "Мозайка"
Този кекс се приготвя от две смеси - ванилова и какаова. След като се изпече, се издълбават дупки и сладкишът се залива с млечен крем. Накрая се поръсва със смлени трохи от кексовото тесто.
Рецепти Пълнен лук с телешка кайма и кедрови ядки
В тази рецепта от турската кухня главите лук се сваряват, а след това се пълнят с плънка от запържена телешка кайма с лук и ориз. Готовото ястие се поръсва със зърна нар, кедрови ядки и пресни подправ...
Рецепти Боб със салвия, сушени домати и билково олио
Тази боб чорба със сушени домати и салвия е една от любимите рецепти на Стоян. Поръсена с билково олио от магданоз и девесил, чорбата става неустоима.
Рецепти Веган шоколадова торта
Насладете се на тази веган шоколадова торта! Сладкишът не съдържа животински продукти, но е с богат вкус.
Рецепти Пилешки хапки с портокалов сос
Хрупкавостта на това апетитно портокалово пиле идеално се балансира с цитрусовата сладост на портокаловия сос.