• Баски чийзкейкчета с портокалов компотРецепти
    Баски чийзкейкчета с портокалов компот

    Тези малки чийзкейкчета в испански стил с копринено гладка текстура и леко карамелизирани отгоре са изключително вкусни. Не се изкушавайте да смесите всички продукти наведнъж и разбивайте съставките н...

  • Сладолед "Ламингтън"Рецепти
    Сладолед "Ламингтън"

    Този сладолед на пръчка съдържа пълномаслена сметана, кондензирано мляко, шоколад и малини. Сместа се разпределя в силиконови формички и се замразява за 1 нощ. След това всеки сладолед се потопява в ш...

  • Ванилово-лимонов тартРецепти
    Ванилово-лимонов тарт

    Този тарт е приятно предизвикателство за всеки запален домашен пекар! Основата е от корфлейкс и бял шоколад, а върху нея се поставя бадемов блат, залят с ванилов мус и лимонов крем. Тартът се залива с...

  • Карамелено-шоколадов сладкишРецепти
    Карамелено-шоколадов сладкиш

    Този карамелено-шоколадов сладкиш, поднесен на отделни правоъгълни парчета, се състои от хрупкава основа с кокосови стърготини, пълнеж от шоколадов ганаш и богата шоколадова глазура. Съдържа почти 400...

  • Шоколадови трюфели в чашкиРецепти
    Шоколадови трюфели в чашки

    За да приготвите шоколадови трюфели трябва да направите шоколадов ганаш. В тази рецепта към него се добавят захаросани бадеми, ядки шамфъстък и сушени кайсии. Бонбоните се оформят в хартиени чашки.

  • Кокосови барчетаРецепти
    Кокосови барчета

    Тези вкусни кокосови барчета се правят много лесно. Смесват се кокосови стърготини, кондензирано мляко, захар и ванилия и сместа се разстила и охлажда. След това правоъгълничетата от сместа се потапят...

  • Френски тост по хонгконгскиРецепти
    Френски тост по хонгконгски

    Френският тост е много по-богат вариант на пържени филийки. Цяло парче хляб Бриош се пълни с фъстъчено масло и конфитюр, а след това потопен в смес от яйца и мляко и изпържен. Поднася се поръсен с кон...

  • Хляб роти канайРецепти
    Хляб роти канай

    Тестото за хляба роти се замесва лесно, но трябва да престои поне няколко часа на стайна температура. След това се разтяга с ръце, за да стане тънко, прегъва се като пакет и се пържи в малко мазнина....