говеждо месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиГовеждо месо в уок с ядливи цветя
Едно просто бързо ястие - пържено за кратко говеждо месо се съчетава с пресен лук, люта чушка, чесън и цветове от тиква и жасмин.
РецептиРулца от оризови кори с говеждо
Говеждото се нарязва на много тънко и само се потапя в горещ бульон преди да се увие в оризови кори заедно с различни зеленчуци. Сосът към рулцата е солен и пикантен.
РецептиГовежди стек с черен пипер и бренди сос
Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...
РецептиХаше стек
"Steak haché" буквално означава "нарязана пържола". Може да направите тези говежди кюфтета от чисто смляно месо или пък от месо с повече мазнина. Кюфтетата се пекат на скара и се поднасят с карамелизи...
РецептиБухтички с говеждо къри
Тези хрупкави солени бухтички са пълни със смес от телешка кайма, сладък картоф и много азиатски подправки. Тестото за бухтичките е маслено.
РецептиРенданг терлаги-лаги
Щатът Перак в Малайзия е известен с разнообразието от варианти на ястието ренданг. "Терлаги-лаги" означава "още и още" и щом опитате това ястие, ще разберете защо е кръстено така.
РецептиКартофен огретен с говежди стек
Говеждият стек се приготвя на тиган, за минути. А оретенът трябва да приготвите предишния ден, за да може да престои в хладилник 1 нощ.
РецептиЧили кон карне
1. В сух тиган запечете сухите люти чушки от всички страни, за кратко. Веднага след това ги потопете в купа с 450 мл гореща вода и ги оставете за 20 минути. 2. В същия тиган запечете небелените скил...