• Говеждо месо в уок с ядливи цветяРецепти
    Говеждо месо в уок с ядливи цветя

    Едно просто бързо ястие - пържено за кратко говеждо месо се съчетава с пресен лук, люта чушка, чесън и цветове от тиква и жасмин.

  • Рулца от оризови кори с говеждоРецепти
    Рулца от оризови кори с говеждо

    Говеждото се нарязва на много тънко и само се потапя в горещ бульон преди да се увие в оризови кори заедно с различни зеленчуци. Сосът към рулцата е солен и пикантен.

  • Говежди стек с черен пипер и бренди сосРецепти
    Говежди стек с черен пипер и бренди сос

    Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...

  • Хаше стекРецепти
    Хаше стек

    "Steak haché" буквално означава "нарязана пържола". Може да направите тези говежди кюфтета от чисто смляно месо или пък от месо с повече мазнина. Кюфтетата се пекат на скара и се поднасят с карамелизи...

  • Бухтички с говеждо къриРецепти
    Бухтички с говеждо къри

    Тези хрупкави солени бухтички са пълни със смес от телешка кайма, сладък картоф и много азиатски подправки. Тестото за бухтичките е маслено.

  • Ренданг терлаги-лагиРецепти
    Ренданг терлаги-лаги

    Щатът Перак в Малайзия е известен с разнообразието от варианти на ястието ренданг. "Терлаги-лаги" означава "още и още" и щом опитате това ястие, ще разберете защо е кръстено така.

  • Картофен огретен с говежди стекРецепти
    Картофен огретен с говежди стек

    Говеждият стек се приготвя на тиган, за минути. А оретенът трябва да приготвите предишния ден, за да може да престои в хладилник 1 нощ.

  • Чили кон карнеРецепти
    Чили кон карне

    1. В сух тиган запечете сухите люти чушки от всички страни, за кратко. Веднага след това ги потопете в купа с 450 мл гореща вода и ги оставете за 20 минути. 2. В същия тиган  запечете небелените скил...