бульон
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБавно готвено къри пиле с масло
Ако нямате уред за бавно готвене, можете да приготвите тази рецепта в огнеупорен съд с капак за 2-3 часа в предварително загрята фурна на 130 градуса (с вентилатор) или докато месото е готово напълно.
РецептиСупа с чая
Тази супа се приготвя много бързо с пилешки бульон, лук и листа чая или спанак. Супата се поднася със смелни печени тиквени семки и лимонов сок с люти чушки. Навийте на руло запечена топла тортиля и с...
РецептиПикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хляб
Съчетанието между овкусеното ссъс сместа от подправки рас ел ханут печено на скара пиле и задушените диви гъби, полети с дресинг с пресни подправки е наистина феномално. За гарнитура към това има пече...
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиРизото с червено цвекло, фета и лешници
Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.
РецептиСупа от кафяви печурки
Тази супа е доста богата - със зеленчуци, кафяви печурки, бульон и сметана. Поднесете с още сметана и нарязан магданоз.
РецептиПразничен тажин с пилешко и кускус
Този тажин може да бъде приготвен 3 дни предварително, тъй като богатият сос с подправки прониква в месото с течение на времето и то става още по-вкусно. Сервирайте ястието в стил бюфет, за да може го...
РецептиНудли, които пресичат моста
В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.