кълнове
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЧервени нудли със задушен рак
Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...
РецептиБун ча от Ханой
Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.
РецептиРулца от оризови кори с говеждо
Говеждото се нарязва на много тънко и само се потапя в горещ бульон преди да се увие в оризови кори заедно с различни зеленчуци. Сосът към рулцата е солен и пикантен.
РецептиВегетариански стир-фрай с оризови нудли
Тези китайски добре запържени оризови нудли със зеленчуци са богати на вкусове и текстури. Чили олиото ги прави приятно пикантни.
РецептиЗеленчукови рулца
Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...
РецептиСаравак лакса
Тази лакса е много популярна в Саравак, но повечето хора я приготвят с готова паста за основа. Рецептата за саравак лакса има много варианти, но повечето от тях включват супа с кокосова сметана и мног...