• Червени нудли със задушен ракРецепти
    Червени нудли със задушен рак

    Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...

  • Бун ча от ХанойРецепти
    Бун ча от Ханой

    Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.

  • Рулца от оризови кори с говеждоРецепти
    Рулца от оризови кори с говеждо

    Говеждото се нарязва на много тънко и само се потапя в горещ бульон преди да се увие в оризови кори заедно с различни зеленчуци. Сосът към рулцата е солен и пикантен.

  • Вегетариански стир-фрай с оризови нудлиРецепти
    Вегетариански стир-фрай с оризови нудли

    Тези китайски добре запържени оризови нудли със зеленчуци са богати на вкусове и текстури. Чили олиото ги прави приятно пикантни.

  • Зеленчукови рулцаРецепти
    Зеленчукови рулца

    Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...

  • Саравак лаксаРецепти
    Саравак лакса

    Тази лакса е много популярна в Саравак, но повечето хора я приготвят с готова паста за основа. Рецептата за саравак лакса има много варианти, но повечето от тях включват супа с кокосова сметана и мног...