• Плато със сирене и месоРецепти
    Плато със сирене и месо

    Това плато представя прошуто, италиански салам, зряло овче сирене, свински пастет, чътни от круши, мариновани чушки и маслини Каламата. Добавете вкусни крекери и съчетайте с хубаво червено вино.

  • Ризото ала путанеска с буратаРецепти
    Ризото ала путанеска с бурата

    Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.

  • Супа с праз и маслиниРецепти
    Супа с праз и маслини

    Една много проста супа, подходяща за есенните и зимни дни.  Приготвя се с изключително полезния за здравето сок от кисело зеле.

  • Бутерки със сушени домати, маслини и каперсиРецепти
    Бутерки със сушени домати, маслини и каперси

    Пълнежът за тези пакетчета от бутер тесто представлява смес от сос Бешамел и нарязани на ситно сушени домати, каперси и маслини.

  • Хрупкав лаврак с ориз и шафранРецепти
    Хрупкав лаврак с ориз и шафран

    Потопете се в море от кулинарно блаженство с тази рецепта – изкусителна риба със златиста, хрупкава кожа и нежна плът, която ще накара вкусовите ви рецептори да се насладият на симфония от вкусове.

  • Задушена сепия с червен ориз и сос АйолиРецепти
    Задушена сепия с червен ориз и сос Айоли

    Подобно на буябеса, и тази френска класика има много варианти за приготвяне. Най-добре купете почистени калмари. Поднесете със задушен червен ориз от Камарг.

  • Пълнени цветове от тиквичкиРецепти
    Пълнени цветове от тиквички

    Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...

  • Бутчета от токачка с провансалски сосРецепти
    Бутчета от токачка с провансалски сос

    Това е рецепта за яхния с бутчета от токачка и маслини. Месото на токачката е подобно на пилешкото и се готви по същия начин и за същото време.