• Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоаРецепти
    Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоа

    Един прекрасен солен тарт, подходящ за летните дни. Основата е от готово маслено тесто, а пълнежът от филенца аншоа, карамелизиран лук, рикота, маслини и разноцветни чери доматчета.

  • Пиле по ловджийскиРецепти
    Пиле по ловджийски

    Това е рецепта за яхния от пилешки бутчета със зеленчуци, бяло вино, маслини и доматен сос. Вкусно, особено с филия топъл хляб!

  • Пържени хлебчета с маслиниРецепти
    Пържени хлебчета с маслини

    Тестото за тези хлебчета се замесва много бързо и лесно. Оформя се наруло и се нарязва на кръгчета. След като втасат, хлебчетата се пържат в малко мазнина за кратко, колкото да придобият златист цвят.

  • Две салати с пастаРецепти
    Две салати с паста

    Предлагаме ви две питателни италиански салати с паста. Всяка от тях съдържа паста, различни зеленчуци, риба или месо и сирене. Идеални са за обяд по път, за пикник или за голяма трапеза с приятели.

  • Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресингРецепти
    Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресинг

    В тази рецепта филето риба меч се маринова в цитрусов дресинг, а след това се съчетава с пълнозърнести спагети, сушени домати и зелени маслини. Вместо със сирене пастата се поръсва с пангритата. Нусто...

  • Салата с печени на скара тиквичкиРецепти
    Салата с печени на скара тиквички

    Рецепта за прекрасна лятна салата с аромат на печени на скара тиквички.

  • Пресни папарделе с кафе, бурата, маслини и аншоаРецепти
    Пресни папарделе с кафе, бурата, маслини и аншоа

    1. За пастата пресейте брашното  и го изсипете върху плота. Добавете семолината и разбъркайте. Оформете кладенче и в него чукнете яйцата и добавете жълтъка. Добавете сол и зехтин и започнете да разбър...

  • Доматена салата с мус от сиренеРецепти
    Доматена салата с мус от сирене

    Това е предложение за малко по-изтънчена доматена салата. Различни видове добре узрели домати се нарязавт и се овкусяват. След това се гарнират с мус от настъргано сирене, сметана и желатин.