• Милфьой със смокини, портокал и шамфъстъкРецепти
    Милфьой със смокини, портокал и шамфъстък

    Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!

  • Торта "червено кадифе"Рецепти
    Торта "червено кадифе"

    Тази торта е наистина впечатляваща на външен вид! Интересното е, че дори начианещ пекар може да се справи с приготвянето ѝ. Опитайте!

  • Тирамису в чашиРецепти
    Тирамису в чаши

    Този десерт в чаши е бърз за приготвяне. Използвайте останалия ви кекс за блат вместо бишкоти.

  • Индивидуални пайчета БанофиРецепти
    Индивидуални пайчета Банофи

    Този банофи пай е сглобен в индивидуални бурканчета. Повечето от елементите на пайчетата могат да бъдат приготвени до три дни предварително и да бъдат сглобени няколко часа преди сервиране.

  • Лимонов мус с маскарпонеРецепти
    Лимонов мус с маскарпоне

    Този лек лимонов десерт е лесен за приготвяне предварително и е идеален за го поднесете на вечеря с приятели.

  • Торта КапрезеРецепти
    Торта Капрезе

    Тази италианска торта е с пухкав блат от бадемово брашно, шоколад и разбити белтъци, покрит с крем от маскарпоне. Приготвянето и е истинско удоволствие, а за насладата от консумирането и думите са изл...

  • Шоколадов трайфъл тирамисуРецепти
    Шоколадов трайфъл тирамису

    Поднесете този празничен трайфъл в голяма стъклена купа - видът му е впечатляващ. А и е много вкусен, приготвен от потопени в кафе и сладко вино бишкоти, крем от маскарпоне и сладко от карамел (дулсе...

  • Десерт с маскарпоне и прасковиРецепти
    Десерт с маскарпоне и праскови

    1. Разделете яйцата на белтъци и жълтъци. 2. Разбийте жълтъците с половината захар, крема от шамфъстък и ваниловата захар. 3. Разбийте белтъците с останалата захар и шипка сол. 4. Смесете брашното...