пащърнак
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиАроматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...
РецептиЗеленчуков тажин с кускус с нар
Представяме ви невероятен зеленчуков тажин, богат на вкусове, придружен от пухкав кускус със зърна нар.
РецептиБхаджи от моркови и пащърнак с чътни от кориандър и чили
Това е рецепта, с която може да употребите всякакви кореноплодни зеленчуци. Просто настържете морковите и пащърнака, добавете подправки и изпържете бхаджи. Гарнирайте с пикантно чътни от кориандър и з...
РецептиПечени свински ребра със зеленчуков пастет
За да се получат крехки, сочни и с хрупкава коричка, свинските ребра трябва да се пекат бавно и да се обливат с отделилия се сос. Печените заедно с тях зеленчуци се превръщат в чудесен пастет. Допълни...
РецептиЗадушени агнешки джолани с пролетни зеленчуци
Това ястие се приготвя в тенджера, но крайният резултат е крехко агнешко месо, задушени зеленчуци и леко сладък сос. Лесна рецепта, подходяща за всяка пролетна трапеза, включително и за великденската.
РецептиПечен агнешки бут
Агнешкият бут се покрива с резени сланина и се пече дълго. Сервира се с гарнитура от паста със спанак и джоджен и сос. Класическа рецепта за великденската трапеза!