• Свинско задушеноРецепти
    Свинско задушено

    Свинско месо, задушено със зеленчуци на слаб огън. Сервира се с картофи, ориз или пресен хляб. Да си оближеш пръстите!

  • Бургер от черен боб с майонеза с чипотлеРецепти
    Бургер от черен боб с майонеза с чипотле

    Това е рецепта за вегетариански бургер от черен боб с подправки и люта чушка. Бургерът се поднася в питки Бриош с пикантна майонеза и авокадо. Идеално за лятно барбекю!

  • Зеленчуков гювечРецепти
    Зеленчуков гювеч

    Рецепта за постен зеленчуков гювеч със заливка от яйца и кисело мляко.

  • Зеленчуков тарт ТатенРецепти
    Зеленчуков тарт Татен

    Този обърнат тарт със зеленчуци съчетава леко сладкия вкус на запържените зеленчуци с богатия маслен вкус на бутер тестото. Лесен е за приготвяне и доставя истинско удоволствие!

  • РататуйРецепти
    Рататуй

    Най-добре е зеленчуците за това провансалско ястие да са в пика на сезона си и да се сготвят поотделно преди да се обединят. Топъл или студен, рататуят ще ви достави истинско удоволствие.

  • Салата от мангоРецепти
    Салата от манго

    Тази салата от манго носи в себе си баджанския дух. Прясното манго, сока от лайм и пикантните люти чушки балансират идеално пържената риба по барбадоски.

  • Чап чойРецепти
    Чап чой

    Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...

  • Фергес с черен дробРецепти
    Фергес с черен дроб

    Това е рецепта за миш-маш по албански. Основният герой тук, обаче, е телешкият дроб. Ястието се приготвя първо на тиган, а след това се запича във фурна.