прясно мляко
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Баня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
Рецепти Тарт с ванилов крем
Основата за този тарт е от бадемово брашно, масло и портокалова кора, а пълнежът е идеално гладък ванилов крем. Направете 1 голям тарт или няколко по-малки.
Рецепти Сладолед "Афогато" със сладки картофи
Домашен сладолед с пюре от сладки картофи, залят с кафе и поръсен с печени лешници и пудра захар. Неустоим десерт!
Рецепти Пикантен айс шоколад
Съчетанието на шоколад и люта чушка прави тази напитка освен вкусна и истински ободряваща. Сервира се в стъклени чаши, пълни с лед и шоколадова украса.
Рецепти Крем "Каталана"
Крем от прясно мляко, жълтъци и захар, овкусен с канела и ванилия.
Рецепти Пудинг с грис
Това е рецепта за десерт с пшеничен грис. Грисът се вари в прясно мляко, след това се смесва с предварително разбити жълтъци и белтъци и се пече на водна баня.
Рецепти Идеалните плодови кифлички (сконс)
Тези английски кифлички (сконс) са меки, пухкави и пълни с малини. Сервирайте със сладко и заквасена сметана за следобеден чай или кафе.
Рецепти Бутерки със сушени домати, маслини и каперси
Пълнежът за тези пакетчета от бутер тесто представлява смес от сос Бешамел и нарязани на ситно сушени домати, каперси и маслини.