прясно мляко
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиМногоетажна шифонена торта с горски плодове
Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.
РецептиШоколадов сладкиш с глазура
Това е един лесен, но много шоколадов сладкиш. Глазурата на сладкиша също е шоколадова. За моментите, в които наистина много се нуждаете от нещо шоколадово.
РецептиСладолед с шафран и зехтин
В домашни условия сладолед се приготвя най-лесно с помощта на машина за сладолед, но ако не разполагате с такава, пак е възможно, просто ще трябва да се запасите с повече търпение. Този кремообразен...
РецептиХапки от пармезан с телешки тартар
Това е рецепта за солени хапки с тартар от телешко месо. Вкусът на хапките е балансиран между хрупкавата основа от пармезан, нарязаното на ситно прясно телешко месо и млечната пяна, която ги споява.
РецептиСуфле от пармезан с поширани круши
Това е рецепта за солено суфле с пармезан. Въздушната и нежна текстура на суфлето се съчетава идеално с наситения сладък вкус на пошираните във вино круши.
РецептиИталиански оризов кекс
Това е рецепта за пухкав кекс с ориз арборио. За да приготвите оризовия кекс, ще са Ви необходими още яйца, захар, прясно мляко, смлени бадеми и брашно.
РецептиШоколадов пудинг с амарети
1. За карамела сипете захарта в касерола с двойно дъно и дълга дръжка. Добавете водата и оставете да заври на умерен огън. След това изчакайте да се получи карамел с кехлибарено жълт цвят, като от вре...
РецептиЙоркширски пудингчета
1. Сипете по 1 непълна ч.л. във всяко гнездо на форма за мъфини. Загрейте фурната на 220 градуса (200 градуса с вентилатор). 2. В купа сипете брашното и солта и разбъркайте. Оформете кладенче и в нег...