Хрупкави пържени картофи

02:13

Следващо излъчване

 1. Четвъртък 9 февруари от 05:10

  Меню Пет (Е05 - Сезон 02)

 2. Четвъртък 9 февруари от 11:55

  Месо (Е01 - Сезон 01)

 3. Четвъртък 9 февруари от 12:25

  Риба (Е02 - Сезон 01)

Описание

Световноизвестният готвач Марк Мориарти е тук с новата си телевизионна поредица „В кухнята на шеф Марк Мориарти”. Когато не работи в най-добрите ресторанти в Ирландия, Марк обожава да приготвя ежедневни ястия в собствената си кухня.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Меню Едно

  +

  Шеф Марк се фокусира върху някои от класиките. Автентични спагети Карбонара с шепа готови съставки, а след това - много впечатляваща торта с моркови. В първата си рубрика „Как да се усъвършенстваме“ Марк разглежда уменията с ножове.

 • 2

  Меню Две

  +

  Тази седмица във фокуса на епизода е пилето. Първата му рецепта е обикновен крамбъл с пиле, бекон и броколи, който е чудесен за обяд, а по-късно в епизода той приготвя и зелено къри, от Тайланд, с безупречен метод за перфектно приготвяне на ориз.

 • 3

  Меню Три

  +

  В този епизод Марк доказва, че не всички сандвичи са еднакви. Той започва с класическия сандвич от парижките кафенета Croque Madame и за да продължи с френската тема, Марк пече бриош с кафява захар и крем Шантили. В рубриката фокусът е върху яйцето.

 • 4

  Меню Четири

  +

  Марк представя вкусове от цял ​​свят в кухнята, използвайки съставки, които вероятно и вие имате в хладилника и шкафа си. Марк започва с готвене на агнешко "кофте" с обикновени картофени питки и солен карамелен яйчен крем с фъстъци и череши.

 • 5

  Меню Пет

  +

  Като за начало Марк приготвя тарт Рататуй с хрупкаво златисто халуми и босилек, пикантна торта с ананас и крем от лайм и своята обичайна рибена яхния с хрупкави квасени крутони и майонеза с подправки.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 февруари от 05:10
  По 24Kitchen
 • 6

  Меню Шест

  +

  Марк компилира най-добрите си рецепти за вечеря. Неговите спагети с гъби и пармезан, които отнемат минути за приготвяне и класическо тирамису, което е научил от свой приятел готвач в Милано наред с тайните за приготвянето му.

Рецепти