Задушена сепия с червен ориз и сос Айоли

03:17

Описание

Черпейки от богатия си професионален опит и любовта си към провансалските продукти, Мишел Ру ще ни представи своя мастерклас как да приготвим изискано меню за всеки повод.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Мишел Ру събира близки и приятели на незабравима Коледа в Прованс. Къщата е украсена, шампанското се охлажда, а Мишел използва вълшебните си умения на носител на звезди "Мишлен", за да приготви съвършеното коледно меню.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Мишел приготвя неделен обяд и показва как да превърнем всяко ястие в нещо невероятно. Менюто включва рибни кнедли със сос от омари, следвани от печено пиле в кора от тесто. В Шатоньоф-дю- Пап шеф Ардикуест приготвя еленско филе на камък.

 • 3

  Релаксираща вечеря

  +

  Мишел е домакин на релаксираща вечеря за приятели, на която сервира предястие от охлюви с Шартрьоз и лешници и млечен хляб. Шеф Фани Рей го вдъхновява да приготви рибена чорба и шоколадов мус за десерт.

 • 4

  Пиршество за всеки

  +

  Мишел Ру организира пиршество за приятели. Опушва разнообразни риби, сервирани със селекция от дресинги. Приготвя яхния от телешки бузи с диви гъби и тарт със солен карамел, орехи и бита сметана с грейпфрут.

 • 5

  Късна закуска

  +

  Мишел приготвя късна закуска, която започва със суфле със сирене. Исторически ресторант в Авиньон е вдъхновение за рибена чорба и желе от сладко вино с есенни плодове.

 • 6

  Празник

  +

  Мишел приготвя празнично ястие. Менюто включва милфьой с къри от миди, богата яхния с еленско месо и пюре от тиква, последвана от трио пухкави питки.

Рецепти