1. Почистете и нарежете на ситно двата вида чушки и лука.

2. Нарежете суджука на тънко и го запържете на слаб огън, докато си пусне мазнината и се зачерви леко. Извадете го.

3. В същия съд сипете зеленчуците, налейте зехтина и ги запържете на слаб огън. Добавете нарязаните на ситно стебла от магданоз. Изсипете и настърганите домати. Поръсете със захар и оставете да къкри на слаб огън.

4. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер на вкус.

5. Добавете яйцата към доматите. Настържете на едро ренде кашкавала и поръсете.

6. Похлупете ястието и го оставете за 4-5 минути.

7. Сервирайте с нарязан на ситно магданоз и със суджука.

 

Продукти

  • 1 зелена чушка
  • 2 люти чушки
  • 1 малка глава лук
  • 1 връзка магданоз
  • 4 домата
  • 4 яйца
  • 1/2 с.л. захар
  • 2 с.л. зехтин
  • 100 г телешки суджук
  • 100 г овчи кашкавал
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички