Начин на приготвяне:
1. Почистете и нарежете на ситно двата вида чушки и лука.
2. Нарежете суджука на тънко и го запържете на слаб огън, докато си пусне мазнината и се зачерви леко. Извадете го.
3. В същия съд сипете зеленчуците, налейте зехтина и ги запържете на слаб огън. Добавете нарязаните на ситно стебла от магданоз. Изсипете и настърганите домати. Поръсете със захар и оставете да къкри на слаб огън.
4. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер на вкус.
5. Добавете яйцата към доматите. Настържете на едро ренде кашкавала и поръсете.
6. Похлупете ястието и го оставете за 4-5 минути.
7. Сервирайте с нарязан на ситно магданоз и със суджука.
Продукти
- 1 зелена чушка
- 2 люти чушки
- 1 малка глава лук
- 1 връзка магданоз
- 4 домата
- 4 яйца
- 1/2 с.л. захар
- 2 с.л. зехтин
- 100 г телешки суджук
- 100 г овчи кашкавал
- сол и черен пипер на вкус