Крамбъл с морски дарове

02:40

Описание

Надия Хюсеин ни показва как да създадем перфектните ястия, подходящи за всеки ден. Независимо дали е ден за почерпка, семеен ден навън или разтоварващ уикенд, Надия прави вкусни и питателни ястия, които ще зарадват цялото семейство.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Семейни дни навън

  +

  Надия Хюсеин създава ястия за перфектния семеен ден навън, посещава ферма за рапица в Нортхемптън и се среща с Джилиан - световен шампион за аматьори в приготвянето на прочутите Корнуолски сладкиши.

 • 2

  Семейни събирания

  +

  Надия Хюсеин създава ястия, идеални за семейни събирания, усъвършенства техниката си за приготвяне на барбекю и се среща с Пол Ейнсуърт, готвач със звезда Мишлен и любител на солта.

 • 3

  Вкъщи няма нищо

  +

  Надия Хюсеин създава ястия за онези дни, в които вкъщи няма нищо, посещава билкова градина с експерта по подправки Рупа и среща Лин - фанатичка на домашно приготвената паста от Дaрби.

 • 4

  Натоварени делнични дни

  +

  Надя Хюсеин създава вкусни ястия за натоварени делнични дни, посещава първото в света кафене за зърнени закуски в Лондон и разточва тестото с пекарката Хедър в нейния клуб за печене на хляб.

 • 5

  Когато имаме гости

  +

  Надия Хюсеин създава ястия, идеални за хората, които биха ни гостували по-дълго, научава всичко за лютото от самопризналия се за маниак на лютите чушки Джордж и се среща с кафе експертите Дейл и Дан на ежегодния фестивал на кафето в Лондон.

 • 6

  Разтоварващи уикенди

  +

  Надия Хюсеин създава ястия за перфектния релаксиращ уикенд, посещава първата британска чаена плантация в Корнуол и се среща със 102-годишната Нора, шампион по приготвяне на домашен мармалад.

 • 7

  Неочаквани гости

  +

  Днешните ястия са идеални, когато неочаквано на вратата ви се появи група гладни лица: просто и вкусно севиче от репички с авокадо и препечена закваска, хрупкав чат в торбичка, пшеничени ескалопи с лешникова каша и розов кисел лук.

 • 8

  Дни за почерпки

  +

  Днешните ястия са перфектни за онези дни за почерпки, в които си позволяваме да се отдадем истински на изкушението - корона от шунка и сирене, достойна за кралски особи, кремообразни рулца Кати със спанак и панир.

Рецепти