"Строганоф" с пушена наденица
Рецепта от: Рейчъл Ку
1. В тенджера с вряща подсолена вода сварете пастата според указанията на пакета.
2. В дълбок тиган разтопете маслото и запържете в него нарязаните на ситно лук и наденица. Щом се карамелизират, добавете горчицата, доматеното пюре и червения пипер. Разбъркайте. Добавете течната сметана и малко от водата от варенето на пастата. Добавете нарязаните на ситно каперси.
3. Добавете прецедената паста и разбъркайте много добре.
4. Сервирайте ястието, поръсено със ситно нарязан див лук.
Продукти
- 40 г масло
- 1 глава лук
- 350 г пушена наденица
- 1 с.л. доматено пюре
- 1 с.л. дижонска горчица
- 1 ч.л. сладък червен пипер
- 130 мл течна сметана
- сол и бял пипер
- 400 г талятели или папарделе
- 2 с.л. каперси
- 1/2 връзка див лук
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Джейми Оливър
Печено пиле с картофи и домати
Рецепти Джейми Оливър
Месо с пролетни зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Печени моркови и цвекло с пържоли
Рецепти Джейми Оливър
Доматен сос и тесто за пица
Рецепти Джейми Оливър
Пица "Маргарита" и пица калцоне