1. В тенджера с вряща подсолена вода сварете пастата според указанията на пакета.

2. В дълбок тиган разтопете маслото и запържете в него нарязаните на ситно лук и наденица. Щом се карамелизират, добавете горчицата, доматеното пюре и червения пипер. Разбъркайте. Добавете течната сметана и малко от водата от варенето на пастата. Добавете нарязаните на ситно каперси.

3. Добавете прецедената паста и разбъркайте много добре.

4. Сервирайте ястието, поръсено със ситно нарязан див лук.

Продукти

  • 40 г масло
  • 1 глава лук
  • 350 г пушена наденица
  • 1 с.л. доматено пюре
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 1 ч.л. сладък червен пипер
  • 130 мл течна сметана
  • сол и бял пипер
  • 400 г талятели или папарделе
  • 2 с.л. каперси
  • 1/2 връзка див лук

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички