Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Рейчъл Ку

Рейчъл Ку

Рейчъл Ку
Разнообразните занимания на Рейчъл спомагат за оформянето на уникалния ѝ кулинарен подход.
Тя завършва „Арт и дизайн“ в колеж „Сейнт Мартинс“ в Лондон. След това работи като PR и маркетинг директор на луксозна модна марка. Но страстта ѝ към сладкарството надделява и я отвежда в Париж, за да учи в известното кулинарно училище Le Cordon Bleu.
Рейчъл намира точно приложение на уменията си, като работи във възхитителен парижки салон за чай с кулинарна книжарница La Cocotte. Там Рейчъл измисля и приготвя вкусни десерти, с които угощава гостите на представяния на книги. Едновременно с това води курсове по сладкарство. В La Cocotte Рейчъл си изгражда име, което в момента ѝ позволява да работи по различни кулинарни проекти из целия свят.

Рейчъл е и автор на кулинарни книги, сред които „Barres à céréales, Granola et Muesli faites maison“, “Pâtes à tartiner” и “The Little Paris Kitchen”, преведени на много езици.

Първото ѝ кулинарно предаване “The Little Paris Kitchen” /“Малка парижка кухня“/ се излъчва през 2012 г. по BBC 2 и има голям успех по целия свят.
През 2013 г. излиза четвъртата книга на Рейчъл – “My Little French Kitchen” /„Моята малка френска кухня“/. През 2014 г. тя вече е на книжния пазар и в САЩ.

Последните телевизионни предавания на Рейчъл “Rachel Khoo’s Kitchen Notebook: London“ и „Rachel Khoo’s Kitchen Notebook: Cosmopolitan Cook“ /„Вкусът на Лондон с Рейчъл Ку“ и „Вкусове от света с Рейчъл Ку“/ жънат успех по целия свят. Излиза и петата книга на готвачката – “Rachel Khoo’s Kitchen Notebook” /„Кулинарният дневник на Рейчъл Ку“/, в която са събрани рецептите от предаванията.

От 2014 г. Рейчъл списва колонка в списанието Daily Mail’s Weekend и работи по илюстрациите на книгите си.
Съвсем скоро Рейчъл ще представи свой нов кулинарен онлайн проект.